2016/04/10

Meidän keväinen olohuone

Tässä kävi vähän hassusti. En aikonut tehdä mitään olohuonepostausta sillä mitään suurta muutosta emme ole tehneet. Olen kuitenkin käynyt "hieman" kevätkierroksilla viimeaikoina. Kyllästyin hetkellisesti meidän mattoon (joka kyllä pääsee takaisin syksyllä) ja halusin tietenkin kevääksi myös uudet sohvatyynyt. Hankimme samassa muutosinsipiraatiossa mm. vähän uusia kynttilöitä ja pari uutta kasvia. Hankintalistalle jäi vielä uusi vaaleahko matto ja muutama muu pikkujuttu. Vaikkakin osa meidän olohuoneesta vielä puuttuu päädyin jossain vaiheessa viikolla pyörimään kameralla täällä kotona ja tässä se nyt siis on: meidän melkein valmiiksi sisustettu keväinen olohuone.. Hihii..

Sisustushommissahan on yksi ikävä puoli ja se on se, että mikään huone ei koskaan ole valmis. Kun pääsee kierroksen loppuun tulee aina mieleen jokin pieni uusi juttu joka täydentäisi huoneen ilmettä ja samalla tylsistyy johonkin vanhaan tavaraan. Ehkä tiedät tunteen? On muutamia juttuja joihin en onneksi ole kyllästynyt meidän sisustuksessa hyvin pitkään aikaan ja ne ovat meidän vaaleat huonekalut. Minusta on kiva leikkiä muilla tilpehööreillä ja tänä keväänä ne "vierailevat" värit ovat ihanansävyiset vihreät ja muut luonnolliset materiaalit kuten saviruukut, viherkasvit jne. 

Vaihtuuko teillä värit vuodenajan mukaan vai pysytteletteko pidemmän aikaa samoissa teemoissa?

-Såfin

Meidän aiempia postauksia olohuoneesta voit kurkata täältä ja täältä.

9 kommenttia:

 1. Ihana peikonlehti(?) pullossa/lasimaljassa. Ja vau tuo nurkassa oleva juttu :D Onko se valaisin!? Tosi ihana! Ja teillä on valkoinen ruokapöytäkin, mä niiin haluaisin kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Juu, tuo lehti on juuri Peikonlehti - kukkakaupassa sanoin että "ottaisin tuon banaanipuunlehden" hahaa.. :) Tuo nurkassa oleva härpäke on valaisin joka on merkiltään By Rydéns. :)

   Poista
 2. Näyttää ihanalta ♡
  Meillä sisustus vaihtuu usein vuoden aikojen mukaan, mutta nyt olemme jämähtäneet sekasortoiseen sisustukseen...:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Sama juttu täällä, aikalailla vuodenaikojen mukaan vaihdellaan tunnelmaa..

   Poista
 3. Oi kuinka ihanalle näyttääkään♥ Meidän olohuone odottaa uusia verhoja ja mattoa tai oikeastaan kyllä ihan kaikkea :D Nolona tunnustan, että me eletään siis vieläkin joulussa, kun en viitsi mitään hankkia ennen remonttia. Muutoinhan ne ei kohta sopisi enää kuitenkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Juu, tuo remppa on vähän sama kuin edessä oleva muutto - ei viitsisi oikein mitään hankkia ennen uuden tilan valmistumista! <3

   Poista
 4. Näyttää niin kauniilta ♡ Tosi freesin näköistä kyllä :)

  VastaaPoista