2016/04/11

Minin kevätlook 2016

Meidän kovatahtoinen 2-vuotias haluaa itse valita vaatteet. Mikä tahansa ei enää kelpaa. Siirtyminen pois talviulkovaatteista on oikeastaan ollut aika kovan työn takana ja viime viikolla olemme käyneet aikamoisia neuvotteluja. Hihii.. "Tahtoo paksun pipon. Ei uusi lippis". Kuulostaako tutulta? Meidän lämpömittari näytti kuitenkin parhammillaan 12,5 astetta ja aurinko paistoi ja emme enää voineet antaa hänen hikoilla itse valitsemissaan talvivaatteissaan. Päädyimme ottamaan esille poikien kevättakit ja muut kamppeet ja suuntasimme lähipuistoon "sunnuntaikävelylle". Meidän kävelymatka sinne uusissa kevätulkovaatteissa näytti kutakuinkin tältä.. 

Takki: Zara, Farkut: Benetton, Lippis: Mini Rodini, Kumisaappaat: Nokia

Meidän mini pukeutuu tänä vuonna isoveljeltään perittyyn kevättakkiin ja hieman arkisemmassa käytössä hänellä on käytössä maastonvihreä Reiman haalari. Kenkiä hänellä on useampia joista ehkä ahkerammassa käytössä ovat juuri nyt Adidaksen mustat superstarit, kumpparit ja Vikingin Goretex välikausikengät päiväkodissa. En oikeastaan edes kehtaa myöntää miten monta eri pipoa ja päähinettä hänellä on - mutta sanotaanko riittävästi. Hahaa..

Miten teidän pikkuiset pukeutuu tänä keväänä? Hankitteko uutta vai löytyikö kaapista käyttökelpoista vaatetta?

-Såfin

Meidän muut viimeaikaiset vaatepostaukset voit kurkata täältä ja täältä.

6 kommenttia:

 1. Viikonloppuna olikinihanan lämmintä ja sama meno taitaa jatkua tänäänkin :) Meillä totesin helpommaksi pukea vaan rukkaset ylle, kun muuten ei oltais päästy koko päivänä ulos. Nyt taistellaan vaatteiden vähentämisen kanssa ja syksyllä sitten lisäämisen :D Ja mitä meidän päähinearsenaaliin tulee niin kyllä noita riittäisi muillekin jaettavaksi ja lisää saattaa ehkä olla tulossa. Överiäiti teki siis sen taas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä aurinko nyt hellii meitä <3<3 Kiva kuulla, että joku muukin käy samanlaisia taisteluita kuin me! Hahaa.. Pipoja ja päähineitä on jotenkin niin helppo ostaa, että niistä tulee helposti vedettyä överit :)

   Poista
 2. Ihana mini ♡♡ niin tyylikkäänä ♡♡ Meillä ei "pikkusilla" ole tänä vuonna välikausihaalareita lain, vaan kaksosaisesti mennään :) Mimolla Kappahl Kaxia, ja Onnilla Ticketin takki ja Reiman housut. Mimo talsii mieluiten crocksin kumppareissa tai paljetti-lenkkareissa ja Onni on siirtynyt aikalailla lenkkariosastoon, reimatecin tarralenkkarit. Ja kaikki tietty kierrätettynä,joko saatuja tai kirpparilöytöjä, like always :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Kyllä <3<3 Paljettilenkkarit - mä voin vaan kuvitella hänet niissä <3<3 Minä olen kyllä kans miettinyt, että milloin voisimme siirtyä kaksiosaisiin vaatesetteihin! Tämä "tuholainen" kuitenkin vielä möyrii maassa sen verran että vielä ainakin mennään haalareissa!

   Poista
 3. Ah, Addun mustat superstarit!! Ne on syötävän söpöt! Ostin pojille viime kesänä sellaiset ja nyt joudun varmaan ostamaan uudet kun kummallekin viime vuotiset on pienet.

  VastaaPoista