2016/09/18

5-vuotiaan taitelijan asukuvia

Se on jännää, mutta voisin vannoa, että on paikkoja jossa valo on erilainen. Tai ainakin valo tallentuu hieman eri tavalla kameraan. Tapanilassa on tällainen paikka. Tehdasmainen alue joka on täynnä punatiilisiä vanhoja rakennuksia. Joka kerta kun käyn täällä, innostun valokuvaamaan. Yllättäen ja täysin odottamatta. Valokuvauksen tarve tässä paikassa syntyy riippumatta siitä onko kamera mukana vai ei. Koska kaikki näyttää täällä jotenkin erilaiselta, pehmeältä mutta silti valoisalta. Kun tiemme johti tämän paikan ohi muissa asioissa päädyimme siksi hieman ekstempore ottamaan vähän asukuvia meidän pienestä taitelijamiehestä. Tässä siis yhden ihan tavallisen päivän asu..

Paita/Bobo Choses, Lippis/Mini Rodini, Housut/ Bobo Choses, Kengät/Adidas

Tein jonkun aikaa sitten ison vaatetilauksen pojille. Siis sellaisen liian ison jolla ihan tehokkaasti tyhjeni pankkitili. Hahaa.. Silloin en vielä lainkaan miettinyt ulkokerrosta, haalareita, pipoja jne. Jotain meillä toki löytyy ennestään ja takit ovatkin olleet jo käytössä. Tänä viikonloppuna minulla on projektina selvittää lasten ulkovaateviidakkoa syksylle ja talvikaudelle! Jaiks.

Miten teidän ulkovaatevarasto voi? Teittekö uusia hankintoja tänä vuonna?

-Såfin

6 kommenttia:

 1. Ihana pieni taiteilija ♥ Meillä syksyn vaatteista uusintaan meni lähinnä hanskoja sekä Akulle kunnon välikausikengät ja uusi välikerrasto. Iivolle o melkoisen hyvin tallella Akun vanhoja ulkovaatteita, onneksi! Meillä on nyt kahtena aamuna peräkkäin ollut +0 aamulla, hyrr.. ja muutamana aamuna +4 ja silloin on saanut jo laittaa välivaatetta kuorivaatteiden alle. Mutta se on ihan kiva, ilolla otan vastaan kirpsakat syysaamut (varsinkin ne aurinkoiset).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 <3 Näissä syys- ja talviasuissa on kyllä aika monta liikkuvaa osaa. Etenkin hanskat ja kengät ovat minusta oikeastaan melkein ne tärkeimmät. Pienet varpaat ja sormet palelevat helposti. Minä en yhtään ollut tajunnut että pakkasyöt ovat noin lähellä. Apua.. :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ♡ Meillä olisi talvi hankinnat vielä edessä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ..siinä on taas projektia kerrakseen! :)

   Poista
 3. Ihania kuvia♥ Meillä menee vielä kuopukselle jopa viime syksyn vaatteet! Ostin kuitenkin jo seuraavaa kokoa teddyvuorellisen haalarin viileämmille syyskeleille. Toppaan täytyisi kyllä jo siirtää ajatukset, vaikka alkutalvi selvitäänkin varmasti vielä viime vuotisilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Juu, kyllä se niin on että pakkanen vielä yllättää meidät äidit.. Hihii.. Talvivaatteiden hankkimisessa on yllättävän aika paljonkin mietittävää - etenkin kun puettavia on useampia :)

   Poista