2016/09/27

Lähdemme reissuun!

Olen tainnut ohimennen lipsauttaa jotain meidän tämän syksyn reissusuunnitelmista. Henkisesti meillä on vaikea pärjätä  kokonaista pimeää syksyä ja talvea ilman mitään reissua. Tarvitsemme sitä jotain pientä valoa tunnelin päähän. Matka jonnekin lämpimään, kauas kauas pois. Tänä syksynä villiinnyimme aivan täysin ja varasimme kaksi matkaa. Kyllä, KAKSI! Ensimmäiseen reissuun pääsemme jo aivan pian kun lähdemme pidennetyksi viikonlopuksi Sveitsin Geneveen. Meidän isi-ihminen on asunut puolisen vuotta tässä vuoristoisessa maassa ja siellä meillä on myös muutama sukulainen joita on aina kiva käydä tervehtimässä. Nyt lähdemme siis pian katsastamaan onko Alpit vielä paikoillaan ja vieläkö Geneven järvessä virtaa vesi. Hihii..

Alkutalvesta lähdemme löhöilemään lämpimään. Buukkasimme itsemme Finnmatkojen pakettimatkalle niinkin eksoottiseen paikkaan kuin Kanariansaarille. Haemme tältä reissulta erityisesti helppoutta, rentoutumista ja yhdessäoloa. Ihanaa. Ja tiedättekö mitä?! Tämä on juuri sitä kaikkea mitä tarvitsemme nyt sillä tuntuu siltä, että tällä hetkellä kiire on loputon. Sellainen pyörremyrsky joka vie mennessään kaikki järkevät ajatukset, hyvät ideat ja tasapainoiset tunteet.. Emme malttaisi odottaa näitä reissuja, sillä olemme todella tämän kaiken tarpeessa!

Onko teillä jotain matkasuunnitelmia syksylle tai talvelle?

-Såfin

8 kommenttia:

 1. Musta on niin hassua ajatella, että mennään kummatkin Finnmatkojen matkalle Kanariansaarille vielä loppuvuonna. Taidetaan olla reissussa eri aikaan, mutta onkohan meillä sama hotelli.. :D <3

  Ja hei toi viikonloppu kaksin! ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa.. Joo! Ihana yhteensattuma <3 Te taidatte lähteä ennen meitä - ja me olemme menossa Lanzarotelle. Te taidatte olla eri saarella jos en väärin muista.. Mutta huomaa että ajatukset pyörii samanlaisissa asioissa kun buukkaa reissua samantyyppisiin kohteisiin :)

   Poista
 2. Oi kivoja matkasuunnitelmia siellä. :)
  Näitä kuvia katsellessa tulee niin ikävä kesän lämpöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Minullakin tuli hurjan ikävä kesää kun selailin kuvia <3

   Poista
 3. Voi minäkin haluaisin niin matkustaa jonnekin JA just nyt! :D Jos saisin valita ihan minkä tahansa lomakohteen, haluasiin Kroatiaan tai Kyprokselle. Ehkä joskus! Ihanaa, että te pääsette reissuun ja vielä kahdesti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, Kroatiassa en vielä ole käynyt ja se pitää kyllä jossain vaiheessa nähdä! <3 Teillä on nyt niin jännät paikat edessä, että ehkä kestää hetken ennenkun pääsette kaikki neljä reissuun! :)

   Poista
 4. Nyt oli muuten tosi edullisia äkkilähtöjä ties minne. Jos vaan vois niin lähtis kyllä heti :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Äkkilähdöt aina houkuttelee <3

   Poista