2016/09/08

Helppoutta keittiöön

Olen aina hulluna metsästämässä niitä pieniä asioita jotka helpottavat meidän arkea. Pienlapsiperheen arjen pyörittäminen ei ole helppoa ja jokainen säästetty minuutti on kultaakin kalliimpi. Kriittisimmät hetket meidän aikataulussa ovat ehdottomasti aamut ja kotiinsaapuminen ruokarumban parissa. Kun sain kutsun testata sitä miten paljon aikaa voisin säästää keittiössä Apetit Tuorekset-tuotteilla* olin heti käärimässä hihat ja ryhtymässä hommiin. Nämä  kätevät vihannekset tulevat siis valmiiksi pakattuina sopivissa pakkauksissa, valmiiksi pestyinä ja pilkottuna. Kaiken lisäksi palojen suuruus on optimoitu niin, että ne kypsyvät kaikki samaan aikaan. Niin helppoa!

Me olemme nyt viikon verran käyttäneet Tuoreksia aktiivisesti ja olen super-iloinen tästä löydöstä. Teimme mm. yhtenä päivänä lasten kanssa wokkia, seuravana päivänä paistoimme tuorekset sellaisenaan lihan lisukkeeksi. Myöhemmin testasimme mm. näitä vihanneksia myös munakkaassa. Toimii! Koska käytämme kasviksia jokaisessa ateriassa jossain muodossa väittäisin, että säästän näitä käytäämällä melko paljon aikaa. Lisäksi arvostan oikeasti sitä, ettei aina tarvitse heilua vetsi kädessä keittiössä kun pienin mies roikkuu helmoissa.. Hihii..

Pieni vinkki: Sinä voit osallistua Tuorekset Instagramkilpailuun postaamalla kuvan tägillä #tuorekset. Lisäinfoa kilpailusta ja palkinnoista löydät täältä

Oletko sinä jo nähnyt Tuoreksia kaupoissa?

-Såfin

*Tuotteet saatu

6 kommenttia:

 1. No täytyypä kokeilla myös :)

  VastaaPoista
 2. Mä katoin noita viimeksi kaupassa ja mietin, ettei kenelläkään enää pitäisi tekosyynä olla ainakaan a)vie liikaa aikaa eikä b)putsaaminen ja pilkkominen on liian vaivalloista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, olen samaa mieltä :) Nämä ovat kyllä super-helppoja!

   Poista
 3. Oipa s ihan uus tuttavuus, mutta näyttää fressiltä ja just arkea helpottavalta :) Mä haluun kans :D
  Ihanaa viikonloppua teille <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Näitä kannattaa kyllä testata - lupaan että se on aivan juuri niin helppoa miltä se näyttää! <3

   Poista