2016/09/17

Pienet miehet Tivolissa

Viikko sitten Tivoli Sariola pystytti meidän läheiselle kentälle oikein kunnollisen hulabaloon. Alueelle tuotiin erinäisiä huvipuistolaitteita, sirkustelttaa, pomppulinnaa ja kahvilaa. Muutamana päivänä tämä houkutteli esille kaikki alueen lapsiperheet huvittelemaan ja pitämään hauskaa yhdessä. Myös me tunsimme kutsumuksen ja lähdimme työpäivän jälkeen poikien kanssa katsastamaan tivolin. Juuri tänä iltana aurinko paistoi lämpimästi ja päädyimme ostamaan meidän vanhemmalle pojalle ihan rannekkeen. Me muut jaoimme sitten lippupaketin, koska olihan se selvää että me aikuisetkin halusimme mennä ainakin maailmanpyörään..

Vaikka Linnanmäen maailmanpyörä on tosi siisti niin siinä on jotain erityisen hienoa katsoa omaa kotiympäristöä yläilmoista. Mietimme näkisimmekö kotimme, mummolan ja ehkä kenties kaukana sijaitsevat tornitalot. Näimme ne kaikki - ihanaa! Meidän pienintä miestä pelotti hieman mennä karuselliin ilman meitä vanhempia ja päädyimme siksi pyörimään yhdessä myös muutamassa muussa laitteessa. Meidän vanhempi 5-vuotias taas olisi halunnut jäädä vaikka asumaan tivoli-alueelle. Lempilaite oli hänen mielestä viikinkilaiva. Purkitin illan aikana pari pullollista energiaa iloisista ilmeistä ja riemunkiljahduksista. Niin täydellinen ilta.

Käyttekö yleensä huvipuistoissa tai tivolissa?

-Såfin

3 kommenttia:

 1. Mä oon tasan kerran elämässäni käyny tivolissa ja sekin oli joskus lapsena sukulaisten kanssa. Huvipuistot on sitten omillekin lapsille tuttuja paikkoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huvipuistot ha tivolit ovat kyllä ihania paikkoja! Niin täynnä energiaa <3

   Poista
 2. Meidän lapset eivät ole vielä huvipuistoissa käyneet. Itse niistä kyllä lapsena tykkäsin. Kesäiset lomapäivät (ja rahat) on kuluneet ulkomailla reissaten, kylpylöissä ja sukulaisten luona. Tivoleissa on kyllä käyty Virossa ja Espanjassa. Kerran Suomessakin, tosin osa perheestä oli kipeänä kotona. Syyskuun alussa piti mennä tivoliin Lahdessa, mutta viikonloppu oli niin kiireinen, ettei ehditty. Ja ainoana vapaapäivänä satoi vettä, niin ei viitsitty. Ehkä vielä joskus..

  VastaaPoista