2016/09/19

Uusien juttujen viikonloppu

Meidän viikonloppuun on kuulunut paljon uusia juttuja. Olemme pitkästä aikaa viettäneet koko viikonlopun kaupungissa ilman mitään suurempia suunnitelmia. Ehkä siksi innostuimme koittamaan paljon juttuja jotka ovat jääneet vähän taka-alalle koko kesän erinäisten retkien ja reissujen takia. Suurin juttu tänä viikonloppuna on ehdottomasti pyöräily. Eikä mikä tahansa pyöräily, vaan meidän esikoinen on oppinut pyöräilemään ilman apupyöriä uudella pyörällään jonka hän sai synttärilahjaksi muutama viikko sitten. Tästä innostuneena kävimme eilen illalla ensimmäisellä pyöräilyretkellä keskellä liikennettä. Jee. Ennen tätä olemme harjoitelleet lähinnä hiekkakentillä ja viereisessä leikkipuistossa. Hienosti meni. 

Ja sitten minulla on muita kivoja juttuja kerrottavana. Ostimme minulle perjantaina uuden auton. Woopwoop. Vihdoin! Olen kertonut autoahdistuksestani aiemminkin ja muutaman viikon päästä saan sitten uuden menopelin. Ehkä kerron autostani myöhemmin lisää. Sen haluan sanoa jo nyt, että se on toooosi hieno. 

Kävimme myös ensimmäistä kertaa perheenä ravintolassa sushilla ja lapset ihastuivat lähinnä ideaan syödä tikuilla ja dippailla ruokaa soijaan. Itse sushit jäivät vähän taka-alalle, mutta siitä se innostus sitten ehkä lähtee?! Hihii.. Meidän isi-ihminenkin sai uusia kokemuksia kun pelasi ensimmäistä kertaa uusilla golfmailoillaan jotka ovat olleet käyttämättömänä kaapissa jo aivan liian pitkään. Kaikille siis jotain vähän uutta!

Mitä teidän viikonloppuun kuului?

-Såfin

8 kommenttia:

 1. EikäH!!! Meidän O:lla on samanlainen pyörä :D Ja nyt vasta meen lukemaan koko postauksen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. :) Joo, tuo on hyvä pyörä! Meidän mies oli ainakin innoissaan testaamassa sitä heti synttäreiden jälkeen <3

   Poista
 2. Onnittelut uudesta autosta ja ihan huikea juttu kun pyörällä ajo sujuu ilman apupyöriä! Se on oikeasti iso juttu :) Meidän perheessä ei toi sushi oikein innosta, minä kyllä tykkäisin, mutta Verbu on kalalle alerginen, joten kukaan muukaan ei halua kokeilla :)

  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii. Kiitos <3 Minä niin toivon että meidän pojat innostuisi sushista. Meidänkin isi-ihminen on allerginen soijalle, joten hänestä saan harvoin seuraa sushi-ravintolaan.

   Ihanaa viikkoa myös teille :)

   Poista
 3. On ihanaa nähdä se ilo, kun lapsi oppii ajamaan ilman apupyöriä. Onnea uudesta taidosta.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä - se on sellainen ikimuistoinen hetki <3

   Poista
 4. Vau, mitä juttuja! Meidämn isompi poika toivoisi uutta pyörää samaisella värityksellä :D Ja tyttö taas rakastaa sushia, mutta sellainen ravintola täältä kyllä puuttuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla aika suositut värit pyörässä :D.. Meillä on paljon sushiravintoloita täälläpäin mutta mietin jos oikeasti ensi kerralla tekisi itse. (vaikka se onkin työlästä) Ehkä ne eri tavalla innostuisi syömään sitä jos saisivat olla mukana tekemässä??! <3

   Poista