2016/09/03

Seikkailu veden alla

Saimme meidän 5-vuotiaan kanssa kutsun* erittäin jännittävään Veden alla-näytelmään jossa seikkailtiin veden maailmassa sekä maan päällä, että syvällä veden pinnan alla pimeissä vesissä. Näytelmä oli Teatteri Tuikkeen esittämä ja se oli ehdottomasti sopiva ihan myös perheen pienimmille. Katsomossa sai kivasti istua rennosti valtavien tyynyjen ja mattojen päällä ja pienille lapsille oli tällä tavalla annettu hyvin tilaa "levottomille jaloille". Hihii.. Me uskaltauduimme ihan ensimmäiseen tyynyriiviin istumaan ja kun sateen ropina täytti äänellään teatterisalin alkoi jännittävä seikkailu veden maailmaan..

Saimme seurata sadetakkisen tytön seikkailuja ja opimme miten vesi käyttäytyy maan päällä ja miten eri ihmiset reagoivat sateessa. Jotkut hyppivät vesilätäköissä ja jotkut taas suojautuvat sateelta hienosti sateenvarjojen alle. Seikkailu jatkui veden alle jossa pääsimme näkemään erilaisia kaloja leikeissään. Pääsimme lopulta ihan sinne pikipimeään veteen asti. Syvälle, syvälle merten pohjalle. Valot sammuivat ja yleisöön liiteli hohtavia maneetteja. Pienet katsojat huokasivat ihmetystään ja katseli suurilla silmillä näytelmää. Hetken päästä hohtavat syvävesikalat valoineen temppuilivat salissa yleisön seassa. Tarinassa näytettiin samalla myös miten roskaaminen ja saastuttaminen vaikuttaa vesiin ja sen kaloihin. Jännittävä ja opettavainen seikkailu. Me tykkäsimme!

Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa Veden alla-näytelmää. Esityksiä on seuraavina ajankohtina: 3.9. klo: 15.00, 8.9. klo 18.00, 10.9. klo: 15.00, 11.9. klo: 15.00, 17.9. klo: 15.00 ja 18.9. klo: 15.00. Esityksen kesto oli n. 40 minuuttia.

-Såfin

*Liput saatu blogin kautta

2 kommenttia:

  1. Tuollaiset onkin kivoja elämyksiä lapsille :)

    VastaaPoista
  2. Teatterissa käyminen on kyllä tosi kivaa :)

    VastaaPoista