2015/07/16

Merirosvouksia

Grrr.. Toista silmää peittää musta silmälappu. Meillä leikitään merirosvoja. On koukkuja, karttoja, miekkoja ja merirosvoaiheisia vaatteita. Merirosvot ovat selkeästi meidän esikoisen tämän kesän teema. Se ei tietenkään yhtään auta asiaa, että tykkäämme veneillä saaristossa tai, että tämä äiti juuri löysi merirosvoaiheisen paidan Ruotsinmatkaltamme. Lelukaupoissa haaveillaan suurilla silmillä isoista merirosvolaivoista ja voitte vain arvata mitä meidän esikoinen on ostanut itselleen isovanhemmilta saaduilla kesä-rahoilla. Poikkeuksetta hän on tänä kesänä kantanut ulos lelukaupasta jotain Kapteeni Koukku-aiheista.

(Paita: Den Goda Fen)

Hieman nauratti kun lähdimme risteilylle ja meidän esikoinen yritti pukea päälle Kapteeni Koukun hattua tavallisen lippiksen sijaan ja lisäksi hänellä oli käsissään vaikka mitä tilpehööriä. Annoimme jonkinmoisen neuvottelun jälkeen hänen pitää koukun kädessä laivaan noustessa. Vanha mummo katsoi meitä oudosti. Onneksi laivahenkilökunta sentään vain nauroi.. Hohoo..

Onko jonkun muun lapsi myös hurahtanut johonkin näin "päästä varpaisiin"?

-Såfin

6 kommenttia:

 1. Haha :D Ihana Kapteeni Koukku :)
  Meillä just kausiluontoisesti on jos jonkinmoista villitystä :D Lähinnä eläimiin liittyviä nyt viime aikoina.
  4v, saattaa karjua yleisillä paikoilla ja näyttää hampaita vastaantulijoille, koska hän on Leijona <3 :D :D Siinä saa sitten pällistelijöille selventää mistä on kyse :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Kiva kuulla, että muutkin joutuvat selittelemään lasten outoa käytöstä. :D

   Poista
 2. Tuli ihan haikea fiilis. Onko mun pojat jo näin isoja. Meillä hurahdettiin merirosvojen, mutta siitä on jo jokunen vuosi aikaa. Merirosvolippu heiluu meillä enää harvakseltaan. Mukavia leikkejä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih!! Voin kuvitella että on haikeaa kun tällaiset leikit loppuvat. Toisaalta tilalle tulee uudenlaiset ilot <3 :D

   Poista
 3. Meillä on juurikin nuo merirosvot :D Aku tosin oli hieman hämillään kun paljastui että hänen suuri idoli Koukku onkin vähän tuhma..

  VastaaPoista