2015/07/21

Pitäkää meille peukkuja!!

Nyt se haave on herännyt uudestaan. Se haave, joka viime vuoden neljän pettymyksen jälkeen kuopattiin surumielisinä ja päätettiin jälleen odottaa hetki. Haaveilemme rakennusprojektista (tai edes vähintään suuresta remppaprojektista). Katselemme tontteja. Ajelemme niiden ohitse, kurkkaamme aitojen yli, sovimme esittelystä ja ihastumme. Viime vuonna teimme neljä tarjousta eri tonteista. Yhtään tonttia ei silti saatu. Yksi myytiin ylihintaan, yksi vedettiin myynnistä ja kahden kohdalla olimme liian hitaita. Tontit täällä meidän kulmilla myydään muutamassa päivässä (liiottelematta). Tontteja ei ole loputtomiin ja etenkään sellaisia tontteja, johon saa rakentaa enemmän kuin pienen mökin verran neliöitä. Emme haaveile mistään linnasta*, vaan tavallisen kokoisesta talosta johon nelihenkinen perhe mahtuu ja jonka pihaan mahtuu pieni kasvimaa ja grillikatos. Minusta aika realistinen unelma, eikö?

Meidän nykyisessä kodissa on yksi makuuhuone liian vähän ja vaikka meidän kuopus olisi jo valmis muuttamaan isoveljensä kanssa samaan huoneeseen, se ei ole vaihtoehto. Leikkimiselle jäisi aivan liian vähän tilaa jo muutenkin pienessä huoneessa. Tilanne harmittaa ja puhumme siitä jatkuvasti. Ja sitten se tapahtuu: unelmiemme tontti tulee myyntiin. Aivan koulun vieressä, idyllisellä alueella, sopivilla rakennusoikeusneliöillä. NYT PITÄKÄÄ PEUKKUJA!!

-Såfin

PS. *Olisihan se linnakin ihan jees, mieluiten merinäköalalla ja omalla helikopterin laskeutumiskentällä.. hihiii..

2 kommenttia:

 1. <3 <3 Peukut pystyssä <3 <3
  Tiedän tunteenne! Meillä on myös aivan liian vähän neliöitä ja huoneita ison perheen tarpeisiin :/ Nykyisen kodin sijainti on kuitenkin niin huippu, emmekä halua tinkiä siitä joten haasteita uuden kodin etsimisessä on. Toinen juttu mikä tulee vastaan on tietysti hinta! Kuuden makkarin koteja ei ihan pikkuhiluilla saa... Jos ei mitään täysremppa-kohdetta itelleen haali. Eikä olla kyllä mitään remppaihmisiä ollenkaan .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Taitaa olla yleinen ongelma monessa lapsiperheessä :/.. Kodin sijainti on arjen sujuvuuden kannalta melkein kaikista olennaisin seikka ja olen samaa mieltä, että siitä ei kannata tinkiä lainkaan.. Joskus kuitenkin kaikki palaset loksavat kohdalleen! :D

   Poista