2015/07/15

Opittu Särkänniemessä

Kävimme mökiltä päiväretkellä Särkänniemessä poiken kanssa. Viime vuonna teimme samanlaisen reissun, silloin satoi kaatamalla. Taivas näytti myös tällä kertaa uhkaavalta, mutta Pekka Pouta oli luvannut ettei sada, joten lähdimme liikkeelle. Onneksi Pekka oli tällä kertaa oikeassa. Meillä oli ihana päivä, nauroimme, kävimme laitteissa ja esityksissä mutta erityisesti opimme muutamia asioita, jotka halusimme jakaa teidän kanssa.1. Jos epäilet, ettei 1-vuotiaasi pysy itsekseen laitteessa, olet luultavasti oikeassa.
2. Hattara on ihan yhtä makeaa vieläkin
3. Lohdutuspalkinto on ihan yhtä hyvä kuin pääpalkinto. Pääasia on, että saa palkinnon ylipäätään.
4. Kukaan ei huomaa, että olet tullut paikan päälle suoraan mökiltä. Huulipuna on turha.
5. Jos ihmettelet miksi lapsesi on aina ensimmäisenä jonossa, voit miettiä muistitko kerrata hänelle jonottamisen säännöt.
6. Tällaisessa paikassa lapsellasi ei koskaan ole vessahätä kun kysyt. Vasta kun olette jonottaneet laitteeseen 10 minuuttia ja on teidän vuoro, kuulet kun hän kuiskaa pienellä äänellä... pissahätä.

Hahaa.. Olimme Särkänniemessä kokonaiset 6 tuntia meidän hurjimusten kanssa ja illalla mietimme saako aikuinen mennä nukkumaan samaan aikaan lapsensa kanssa. Tänä iltana päätimme, että se on ihan ok. 

-Såfin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti