2015/07/20

Shoppailua, shoppailua, shoppailua

Tiedättekö sen tunteen kun astuu sellaiseen ihanaan pieneen kauppaan ja näkee jo heti ensisilmäyksellä, että voisi pakata koko kaupan sisällön mukaan kotiinsa?! Näin kävi toissapäivänä kun piipahdimme ihanassa Casa Rosalin Lifestyle kaupassa Sastamalassa. Itse huomasin, että olin pienen kierroksen aikana löytänyt itselleni mm. kolme (!!) uutta meikkipussia, huonetuoksun, luomupesuaineita, käsinleivottua näkkileipää, koreja jne. Olisin voinut jatkaa shoppailua ellei meidän nuoret olisi villiintyneet aivan totaalisesti ja saaneet hyseerisiä naurukohtauksia kun löysivät muutaman hilpeän sammakkopatsaan liikkeestä.

Ehkä huomasit, että yhdessä kuvassa vilahtaa ihanat valkoiset kumisaappaat. Niitä ei ollut saatavilla juuri minun koossa, mutta jäin jonotuslistalle odottamaan josko niitä vielä tulisi lisää loppukesästä. Jokainen äitihän tarvitsee tänä syksynä valkoiset kumisaappaat! Hihii.. 

Minkälaisissa kaupoissa sinä villiinnyt?

-Såfin

2 kommenttia:

 1. Ihana pikku-kauppa :) ja upeet kumpparit <3 kyllä kelpaisi pomppia lätäköissä :D

  Mä viihdyn myös ihanissa pikkusissa putiikeissa <3 toisaalta myös IKEA:n kaltaiset marketit saa sekoamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Toivon todella, että näitä kumisaappaita vielä tulisi tänä kesänä!! :)
   IKEA-tyyppisissä paikoissa on oma juttunsa. Siellä sekoaa paljoutta, pikkuliikkeissä taas on ihana kävellä rauhassa ja hypistellä! :D

   Poista