2015/07/10

Pehmeä minipupu ja sen ystävät

Halusin jakaa teidän kanssa jotain suloista. Anteeksi, maailman suloisinta. Meidän päivän mittaisella retkellä Enäjärvelle meidän lapset pääsivät nimittäin tutustumaan isoihin, keskikokoisiin ja minikokoisiin pupuihin ja heidän valtakuntaan: Pupulandiaan. Maahan, jonka väkilukua juuri tällä hetkellä on vaikea arvioida sillä se kasvaa joka päivä kun Pupulandiaan syntyy lisää pörröisiä, valkoisia, harmaita ja läikikkäitä ihanuuksia. 

Kun saavuimme maatilalle, jossa pupuja kasvatetaan, saimme heti kuulla ilouutisia. Pupulandiassa oli juuri juhlittu uusien pupujen syntymistä. Meidän esikoinen sai syöttää ylpeitä äiti ja isi pupuja voikukan lehdillä ja meidän kuopus otti sitten ja nosti pieniä pupuja korvista. Hahaa.. Kun itse näin tuon valkoisen minikokoisen pupun muistin juuri minkä eläimen kovasti olisin halunnut kotieläimeksi pienenä. Juuri tuollaisen pikkuisen suloisen pupun, joka tietenkin ikuisesti olisi saanut pysyä noin pienenä. 

Loik, loik, loikkis..

-Såfin

PS. jos eläimistä voi saada vauvakuumeen se tarttui ainakin minuun. Hihii.. Joskus olen kiitollinen siitä, että meidän perheessä ollaan allergisia eläimille. Muuten tällainen "pikku" pupufarmi olisi hyvinkin voinut muuttaa meidän takapihalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti