2015/07/07

Kultainen tunti

Arvaatko missä olemme? Täällä lapset saa valvoa hieman myöhempään, syödä vähän enemmän herkkuja, halata Harri Hyljettä ja tanssia hieman normaalia hullummin. Kyllä, matkalla ollaan taas ja tällä kertaa ollaan liikkeellä koko porukalla ja muutama kaverikin on reissussa mukana. Emme viihtyneet pitkään kotona, sillä siellä on aina jokin projekti tai velvollisuus odottamassa - pyykin peseminen ei oikein tuo sitä kunnon kesätunnelmaa. Melko lyhyellä suunnittelulla pakkasimme siis kassimme ja lähdimme taas reissun päälle..


Kun hyttiin tullessamme näin tämän valaistuksen ja lapset pelleilivät läpikuultavien verhojen takana, oli pakko ottaa kamera esille. Olen nimittäin kesän aikana ottanut aikaa itselleni ja lukenut hieman valokuvauksen valaistuksesta, vastavalosta ja sitten tästä kultaisesta tunnista. Se hetki juuri ennen kun aurinko laskee ja suoran valon määrä pienenee ja pehmeän kultainen valo saa kaiken näyttämään maagiselta. Kultaista. Täydellistä. (Salaa olen myös hieman ylpeä näistä kuvista. Hihii..)

Lisää meidän "maagisesta" matkasta on luvassa lähipäivinä.

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia, saat olla ylpeä :) Mulla ei oikein riitä keskittymiskyky oikein tutustumaan kameran ominaisuuksiin. Joskus mä yritän mutta kun en heti tajuu niin annan olla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Täytyy kyllä myöntää, että uusien valokuvaus-juttujen oppiminen tällaisessa taaperokodissa ei ole mitenkään helppoa. Se vaatii rauhallista ja hiljaista aikaa, eikä sellaisesta ajasta oikein ole ylitarjontaa.. Hihii..

   Poista
 2. Ensimmäistä kertaa kuulin tästä kultaisesta tunnista. Ja ekaa kertaa myös vierailulla blogissasi. Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) ..ja kiva että löysit tänne!

   Poista