2015/07/05

Melkein valmis kuisti


Kerroin aikaisemmin, että haluan sisustaa meidän pienestä lasikuistista välimerellisen hengähdyshuoneen. Aiemmin huone on toiminut päiväunipaikkana meidän pikkuisille ja myöhemmin vain pelkkänä vaunuparkkitilana. Nyt kyn päiväunia ei enää nukuta useita kertoja päivässä päätimme ottaa huoneen koko perheen käyttöön. Pitkin kesälomaa olemme siis kiertäneet erilaisia kauppoja ja hamstrattu kuistille tavaroita jotka sopivat tähän teemaan. Muutamaa yksityiskohtaa vaille valmis kuisti on jo kovassa käytössä iltaisin ja olenkin näpytellyt täältä aika monta blogipostausta..


Tämä huone poikkeaa meidän muuten vaaleasta sisustuksesta melkoisesti. En tiedä miksi, mutta itämaiset matot ja muutenkin auringon paahtamat värit mielyttävät meidän silmää juuri nyt - onkohan se kesän vika?? Keskellä kuistia komeilee minun iso oliivipuu saviruukussa. Odotan vielä muutamaa laattaa ja etsinnässä on myös vielä pieni valkoinen pöytä. Olen kuitenkin ollut niin iloinen tästä huoneesta, että en ilmeisesti voinut pitää edes puolivalmista huonetta salassa.. Hahaa..

Onko teillä muilla tällaisia kesäisiä sisustusprojekteja menossa?

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä ihanalta <3 En malttais minäkään salailla :D

    VastaaPoista
  2. Välittyy välimerellistä tunnelmaa :) Meidän koti on nyt lepotilassa sisustuksen suhteen, syksyllä mä aina villiinnyn :D

    VastaaPoista