2015/07/28

Syyshankintoja pikkupoikien vaatekaappiin

Samalla kuin meidän loma lähenee loppuaan, jonkin alku lähestyy. Pojat aloittavat nimittäin päivähoidossa ja olen oman tapani mukaan tehnyt listaa siitä mitä he tarvitsevat syksyksi, mitä meidän tulisi hankkia ja mm. mitä vanhoja isoveljen vaatteita voimme penkoa esille pikkuveljelle. Olin loppujen lopuksi hieman helpottunut siitä, ettei suurempia hankintoja tarvinnut tehdä. Samalla en silti voinut vastustaa kiusausta. (Äh!!) Kaikki meidän suosikki-verkkokaupat piti silti käydä läpi ja meidän hankinnat syksyksi näytti kutakuinkin kuten alla olevissa kuvissa. 

Pipo Geggamoja, Collegepaita Mini Rodini, Sukat Marimekko
Collegehousut Molo, Reppu Skip Hop, T-paita Marimekko
T-paita Esprit, Sormikkaat Molo, Collegepaita Marimekko
Kengät Viking, Collegehousut Esprit, Huppari Ebbe

Mitä lähemmäksi syksyä pääsemme huomaan, että pieni ostoshirmu sisälläni herää. Eilen kävimme vielä täydentämässä nettiostoksia ihan perus t-paitaostoksilla ja huomasin, että en muuten ole ainut meidän perheestä joka innostuu vaateostoksista. Lastenvaateliikkeessä meidän 3-vuotias huuteli kovaan ääneen "onko tätä minun koossa?" ja heilutteli muutamaa t-paitaa korkealla kaikkien nähtävissä.. Öööö.. Like mother, like son?? Hihii..

Oletteko itse tehneet löytöjä alennusmyynneistä syksyä varten?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Ihanan iloisia vaatteita <3 tykkään myös väreistä ja jostain "ideasta" lastenvaatteissa :) tytölle se on yleensä jotain prinsessaisuuteen liittyvää ja poikien kanssa esim mageita taskuja, vetskareita tms :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) värikkäät vaatteet piristävät syksyä! Onkin tosi hauska jos vaatteissa on jokin juju. Siitä tulee hyvälle tuulelle..

   Poista
 2. Mä ostan melkein kaikki muutamaa kuukautta etukäteen, eli "off season" ja lähes aina alesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Se onkin hyvä strategia. Näistä meidän ostoksista on myös suurin osa juuri kesä-ale löytöjä. Ei ehkä siis "viimeisintä huutoa" mutta eipä sillä väliä kunhan on kivoja muuten! :D Hihii..

   Poista