2016/06/14

Kesäjuhlat

Mulla on jo pitkään ollut sellainen fiilis, että haluaisin järjestää kunnolliset kesäjuhlat. Ostin jopa tuossa yksi päivä hassut flamingoaiheiset drinkkikoristeet. Hahaa.. Meillä ei edes ole erityistä syytä juhlaan. (Tarvitaanko sellaista?) Olen miettinyt koristelua peikonlehdistä pöydällä sellaisiin isoihin ananaksiin ja kukka-asetelmiin. Kyllä - kyseessä olisi vähän sellaiset vappuaiheiset juhlat, mutta kesällä. Juhlat pitää olla lapsiystävälliset, mutta lapset eivät niinkään olisi pääroolissa vaan koko juhlaväki olisi vähän niin kuin yhtä. Jep, se on nyt päätetty. Tänä kesänä minä aion järjestää kesäjuhlat!

Olen miettinyt erilaisia teemoja juhlille ja tässä niistä muutama:

1. Kaktusaiheiset juhlat
2. Flamingoaiheiset juhlat
3. Viidakkoaiheiset juhlat
4. Kukkaräjähdys juhlat

Tulevissa juhlissa pitää tietysti olla boolia, musiikkia, hyvää ruokaa ja tietysti paljon ystäviä. Ja sitten unohtamatta niitä hassuttelevia koristeita. Kunnollisissa kesäjuhlissa syödään tietysti grilliruokaa. Jälkkäriksi voisi ehkä maistua marenkinen kakku kuten esim. viime vuonna tekemämme marjapavlova tai sellainen lettukakku jossa kasataan letut isoon kasaan ja voidellaan väliin jotain herkullista täytettä. Viime vuoden puutarhajuhlia varten me ostimme myös nostalgisen booliastian ja se tuleee ehdottomasti taas käyttöön.

Aiotko sinä järjestää juhlat tänä kesänä? Minkälaisia ideoita sinulla on takataskussa tällaisia juhlia varten?

-Såfin

PS. Anteeksi tämä järkyttävä ideaoksennus! Hahaa..

6 kommenttia:

 1. Oi kesäjuhlat kuulostaa hyvältä! Meillä on onneksi tyttöjen synttärit heinäkuussa, niin saan niitä järjestää. Teemana meillä on sirkus - koska se sopi näin vauvavuoden päätteksi vallan mainiosti :D Suunnittelin jo omia kolmekymppisiänikin, kunnes tajusin, että vielä yli kaksi vuotta on niihin kemuihin aikaa :I Olin jotenkin mukamas jo tänä vuonna niitä järjestämässä. Noh, ehtiipähän suunnitella.

  Kukkaräjähdys juhlat kuulostavat ihanilta <3 Mielenkiinnolla odotan juhlapostauksia!

  ps. mistä ostit flamingodrinkkikoristeet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa.. Harvoin kuulee, että menee noinpäin - mikäs siinä vaikka olisikin juhlinut kahtena vuotena :) Teillä on sitten mahtava syy juhlia tänä kesänä - 1v synttärit ovat aivan ihanat järjestää. Meillä ainakin jopa vähän riistäytyi valmistelut käsistä kun kaikkea halusi järkätä! Hihii.. :)

   Kukkaräjähdysjuhlat kyllä houkuttelisi! Ehkä valitsen sen <3

   ps. Flamingodrinkkikoristeet löytyivät yllättäen Tiger-liikkeestä Jumbosta!

   Poista
 2. Kesällähän on hurjan kiva juhlia vaikka ihan vain sitä kesää :D Meillä on sen verran jo juhlapäiviä kesässä muutenkin, että harvoin juhlitaan ilman syytä, mutta leikkimökin vohvelibileet on vielä pitämättä raudan puuttuessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on ihan kivaa sitten jos teillä jo on selkeä syy juhlia! :) Ja vohvelibileet olisi varmasti aivan mahtavat! :D Tarvittaessa voisi soveltaa ja järjestää lettukestit ihan tavallisen pannun voimin.. Hahaa.. <3

   Poista
 3. Meillä on isomman 6v synttärit! Suunnittelematta edelleen, mutta viime tipassa tänä vuonna :D Mietin kyllä, että oispa kiva jotain hyviä salaatteja tehdä (aikuisille) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että teillä on hyvä syy juhlia! :D Kaikkia kivoja salaatteja on todella kivaa tehdä jos kutsuttujen joukossa on myös aikuisia! (täällä vesi kielellä jo kuvittelen mitä kaikkea niihin voisi laittaa..) <3

   Poista