2016/06/03

Perjantaiprojekti: Kesän kauneimmat drinkit

Kesään kuuluu ehdottomasti rennot hetket takapihalla. Sellaiset hetket kruunaa tietenkin ihanaiset kauniit ja kylmät drinkit. Tämän viikon perjantaiprojektina ajattelin siksi esitellä meidän kaksi edellistä drinkkituotosta, jotka lievästi sanottuna ovat kesäisiä. Hihii.. Näitä voi käyttää alkumaljana, mutta miksi ei myös jälkruokana tuhdin grillimenun päätteeksi. Nam.

Mustikka-mojito (per lasi)
Mustikoita grillitikkuun
Muutama irtomustikka
Jäämurskaa
2 rkl ruokosokeria
1/2 lime
8 mintunlehteä
1 dl Spriteä
(4cl vaaleaa rommia)
Murskaa sokeri, muutama mustikka, mintunlehdet ja limet. Täytä loput lasista jääpalamurskalla ja kaada päälle rommi ja sprite. Koristele mustikka-tikulla ja mintunlehdillä.

Vesimeloni-virkistys 6 hengelle
1/2 vesimeloni
(jätä muutama viipale koristeluun)
0,7 ltr Spriteä
1 limen mehu
Jääpaloja
Hauskat pillit
Murskaa vesimeloni ja limen mehu blenderissä. Kaada päälle sprite ja hurauta pienellä teholla (ettei kuohua liikaa). Lisää lasiin rommi, jääpalat ja koristele vesimelonilla ja pilleillä.

Kippis kesälle!

-Såfin

8 kommenttia:

 1. Meidän likkojen lempparia on vesimelonimehu :) Kuulostaa herkulta molemmat drinkit! Täytyy kokeilla, meille aikuisille lähinnä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, vesimelonimehu on kyllä aivan huippu! :D Nam! Pitäisi testata kans jos tekisi vesimeloni-mehujäät tänä kesänä!! <4

   Poista
 2. Aah, en pistäisi ollenkaan vastaan sitä, että istuisin just nyt terdellä. Drinksu kädessä ja mieluiten sellainen et jääpalat kilkattaa lasin reunoja vasten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin odotan, että saisin istua ihan rauhassa terdellä niin että joku muu tekisi drinkin minulle - sehän vasta kesää onkin!! <3

   Poista
 3. Oioi! Nää menee kokeiluun ♡

  VastaaPoista
 4. Näyttääpä kivoilta! Olisikohan nyt se kesä kun kokeilen ekaa kertaa drinkin tekemistä. Tuollainen drinkki vähän kompensoisi parvekkeen rumuutta, jossa voisin drinkit ystävilleni tarjota. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ehdottmasti - siitä tulee kyllä sellainen uber-kesäfiilis! Ja kyllä tällaisia drinkkejä kelpaa juoda myös parvekkeella :)

   Poista