2016/06/09

Kevätjuhlat

Meillä on takanamme aika monta kevätjuhlaa - suloisia, ilokyynelten ja ylpeyden tunteiden täyttämiä hetkiä. On ihanaa, että pojilla on syksyn ja kevään aikana ollut mahdollisuus olla mukana niin monessa ihanassa ryhmässä sekä harrastusten, että päivähoidon parissa. Näissä eri ryhmissä lapset ovat harjoitelleet erilaisia juttuja ja vuoden kohokohta on tietty kevätjuhla jossa he pääsevät esittelemään harjoiteltuja taitojaan, lempilaulujaan ja ystäviään vanhemmille ja isovanhemmille yleisössä. Meillä on tänä vuona ollut (*kröhöm*) neljät ihanat juhlat. Tässä pohdin, että mistä juhlista kertoisin teille, mutta en osannut päättää joten kerron kaikista.. Hahaa..

Ensimmäisissä kevätjuhlissa saimme kulla ihania lauluja muskarin kevätkonsertissa. Meidän pikkuinen seisoi siellä ryhmänsä kanssa ja oli saanut kunnian laulaa mikrofoniin. Ai että. Tulee kyynel silmään jopa tätä kirjoittaessa. Yyyyh.. Pikkuveli oli ihmeissään yleisössä kun isoveli lauloi ja oli kyllä oikeastaan sitä mieltä, että hänkin olisi halunnut sinne lavalle.

Futiskerhon päättäjäiskerrassa pojat saivat taas pallon potkimisen lisäksi diplomit hyvästä tiimihengestä. Sitten oli vuorossaan teatterikerhon nyyttärijuhlat johon koko perhe oli tervetullut. Näissä juhlissa sai pukeutua vapaavalintaiseen naamiaisasuun ja siellä herkuteltiin, kutiteltiin toisia vieraita höyhenillä ja leikittiin hippaa. Teatterikerhosta jää kyllä aina niin positiivinen fiilis ja suosittelemme tätä ehdottomasti kaikille jotka etsivät lapselle kivaa harrastusta!

Viimeinen kevätjuhla tältä vuodelta oli sitten perhepäivähoitajamme järjestämä liikuttava kevätkonsertti jonka teemana oli junalla matkustaminen. Meidän pienin mies ei malttanut istua "junan kyydissä" kun näki meidät vanhemmat yleisössä mutta isompi herra ja hänen rakas ystävä lauloi kyllä niin hienosti ja kumarsivat lopuksi, että kyllähän siinä silmät kostuivat jälleen kerran.

Huoh! Nyt kesä on täällä!

-Såfin

7 kommenttia:

 1. Meillä ei ole vielä ollut kunnon juhlia kertaakaan, joten sitä ainakin odotan loppuvuodelta :D Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nää juhlat ovat kyllä niin liikkiksiä <3

   Poista
 2. Kivoja juhlia♥ Noissa lasten kevätjuhlissa kyllä kyyneleet aina väkisinkin valuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Näin on! Ensi kerralla pitää ottaa nenäliina mukaan.. Hahaa :D

   Poista
 3. Voi vitsi miten ihanan näköisiä juhlia teillä on ollut ja kuinka monta! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa.. Juu - monta niitä on ollut, mutta kaikki aivan ihanan hellyyttäviä <3

   Poista
 4. Lasten kevätjuhlat on jotain niin ihanaa.♥

  VastaaPoista