2016/06/04

Lintsillä - Me voitettiin pääpalkinto!!

Kävimme säiden suosiessa yksi ilta töiden jälkeen viettämässä aikaa Linnanmäellä perheen kesken. Lintsillä oli oikein mukavan paljon tilaa liikkua näin arkena, eikä laitteisiin ollut jonoja lainkaan. Kävimme syömässä "american diner"-tyyppisessä ravintolassa ja lapset olivat innoissaan kun saivat kanahampurilaisensa pahvisessa auto-astiassa. Näin pienestä se ilo syntyy! Linnanmäellä on nykyään paljon laitteita joihin lapset (ja aikuiset) pääsevät ilmaiseksi. Etenkin kun liikkuu tällaisten metrin mittaisten tappien kanssa, ranneketta ei ehkä yhdeksi illaksi kannata ottaa. Me ostimme muutaman laitelipun jolla sitten ajeltiin maksullisissa härveleissä ja meidän vanhempi uskaltautui jopa muutamaan aika hurjaan laitteeseen.

Itse olen vuosien mittaan hieman rauhoittunut näiden laitteiden suhteen ja voisin kuvitella, että Lintsin vanha vuoristorata on hurjin laite johon minä uskaltaisin mennä. Hihii.. Lapset ovat taas aivan toista maailmaa - menisivät ihan mihin vaan jos vain pituus riittäisi. Hellyimme vielä ostamaan meidän pojille hattaraa ja jäätelöä (pienen kinuamisen jälkeen). Muistatko vielä miltä se tuntui kun upotti koko naamansa hattaraan? Kuinka iso osa huvipuistokokemusta hattara oli: sen ällömakea maku, se tunne kun sokeri sulaa suussa ja ne tahmaiset kädet ja naama. Minä muistan tarkalleen! 

Ainiin ja sitten se hauskin juttu: juuri kun olimme lähdössä kotiin meidän isi-ihminen päätti vielä laittaa viimeiset kolikot taskusta Taffel-onnenpyörään. Meidän vanhempi poitsu sai valita numeron. Ja arvatkaa mitä - se osui kohdalle. En kestä! Hahaa.. Me voitettiin sitten yli 3 kiloa Taffelsipsejä valtavassa säkissä. Se oli kyseisen onnenpyörän pääpalkinto. Ei siis päästä laihtumaan tänä kesänä!

Oletko sinä yleensä se joka ei koskaan voita mitään vai onko sinulla usein arpaonnea? 

-Såfin 

PS. jos sinulla on onnekas olo juuri tänään, muista käydä osallistumassa blogissani järjestettävään pikkunorsun julistearvontaan!

10 kommenttia:

 1. Olipa suloinen postaus. Oikein voi tuntea Lintsi-riemunne täällä ruudun toisella puolellakin. Meillä perinteenä mennä Lintsille elokuussa, sitä odotellessa <3 Wau, mikä pääpalkinto, riittää varmaan kavereillekin jaettavaa ;)
  t. Nelliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. Kiitos :) Kivaa, että teilläkin on tapana käydä lintsillä - se on tosi kiva paikka. Kaikille on siellä jotain kivaa! Ja, kyllä: tuosta pussista riittää kyllä muille tarjota! <3

   Poista
 2. Apua! Tuota pussia tyhjentäessä kuluisi kyllä dippi, jos kymmeneskin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa.. Jep, pitäisi voittaa vielä muutama kilo kermaviiliä jostain! :D

   Poista
 3. Aika mahtava tuuri ja palkinto! Meille tuli viime kesänä Lintsiltä uusi iso asukas, kun mies isommalle pojalle sellaisella kouralla sai hurjan ison kätyrin nostettua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä aika mahtava voitto! :D Ja tuollaiset isot pehmolelut on just parhaita - lapset ovat kyllä ylpeitä voitoistaan <3

   Poista
 4. Ihana kesäinen postaus! Lintsin riemu ja hattaran tuoksu tuli tänne ruudun toiselle puolelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kommentista :D Lintsi on kyllä huippu paikka!

   Poista