2016/06/07

Kahden pienen kesämiehen asukuvia

Täällä ollaan innoissaan testaamassa kesävaatekaappiemme sisältöä. Tai siis pojat ovat - me vanhemmat pukeudumme vielä talvivaatteisiin. Hahaa.. Huomasinkin yksi päivä kun olimme lähdössä perheen kanssa ravintolaan syömään, että pojilla on melkolailla kokonaan uudet vaatekerrastot päällä. Ja ihan vahingossa vielä melkoisen tyylikkäät kokonaisuudet. Viimeksi kerroin meidän valtavasta sortsipulasta ja ongelma ratkesi nopeasti kun saimme sekä verkkokauppatilauksemme, että ihania tuliaisia lasten isovanhemmilta. Niinpä meidän pojilla nyt on kunnollinen setti kesävaatteita. Kiitos vaan!

Pienin mies: Huppari/Primark, Sortsit/PompDeLux, Lippis/H&M, T-paita/PompDeLux, Kengät/Adidas.
Vähän isompi pieni mies: Kauluspaita/Benetton, Sortsit/H&M, Kengät/Adidas, Lippis/H&M

Meidän poikien kaapeissa on nyt ihan kivasti sekä hillittyä väriä, että räväkkiä neonvärejä ja hauskoja kuoseja kesäksi. Kaiken lisäksi olen todella iloinen siitä, että minun mielipidettä siitä mitä meidän poitsut pukevat päälle joka aamu otetaan kuuleviin korviin, eikä vielä kummaltakaan ole kuulunut mitään suurempia protesteja!

Seuraavaksi minä itse aion "kuoriutua talviturkista" ja kaivaa omat kesävaatteet esille, sillä tähän mennessä olen selvinnyt helteistä muutamalla sortsiasulla!

-Såfin

12 kommenttia:

 1. Tyylikkäitä poikia♥ Meillä lapsilla alkaa olemaan kesävaatteet kasassa, mutta itselläni ei ole oikeastaan mitään. Nyt ois siis pakko raaskia jo vihdoin jotain itsellekin ostaa, ettei ihan kesällä paahdu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. <3 No teillä on siis aivan samanlainen tilanne kuin meillä. Me tosiaankin ollaan otettu esille vain muutamia kesävaatteita aikuisille. Nyt tänään kävin tekemässä muutaman pienen kesäostoksen itselleni.. kerrankin näin :)

   Poista
 2. Onpa tyylikkäitä poikia! Toi silmälasipaita on varsinkin ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Minäkin olen aivan ihastunut tuohon silmälasipaitaan :)

   Poista
 3. Oi mitä ihania tyylikkäitä kesä mini-miehiä :D Meillä myös aika pitkälle äiti päättää mitä puetaan, tosin Akulla on pikkuhiljaa vahvempia mielipiteitä omista vaatteistaan.. o ouu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. Kyllä :D O-ou.. Mä niin odotan, että milloin tämä meidänkin kelkka kääntyy! Mä nautin siis jokaisesta viikosta kun vielä saan vaikuttaa (tai siis päättää) miten pojat pukeutuvat. <3

   Poista
 4. No on tyylikkäitä poikia!♡ :)
  Mulla vähän sama juttu, kuljen leggareissa ja neuleissa vaikka hikoon hulluna. Ois varmaan aika ottaa käyttöön kaapissa roikkuvat mekot :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesämiehet!! <3 Joo, siis kyllä tässä tosiaankin jokin talviturkista kuoriutuminen olisi paikallaan myös näin meillä aikuisilla. Hahaa.. :)

   Poista