2017/03/14

Kevään makeimmat päähineet lapsille

Nyt on etsinnässä tämän kevään makeimmat päähineet lapsille. Muutamana vuonna olen ommellut pipoja lapsille itse mutta ne ovat jo jääneet pieneksi. Kaapeista löytyy kyllä viime vuoden pipoja jotka vielä sopisi meidän pojille kokonsa puolesta, mutta vaikka meillä ei nyt suoranaisesti ole varsinaista tarvetta uusille pipoille niin se on minusta pieni ja edullinen keino piristää vanhoja ulkoiluasuja. Toisaalta myös rakastan nettishoppailua, joten kevätvaatteiden etsiminen lapsille on samalla minulle terapiaa, viihdettä ja leppoisaa ajankulua. Hihii. Tässä yksi päivä käärin siis hihat ja uppouduin tämän kevään pipojen ja päähineiden ihmeelliseen maailmaan joista poimin omat lempparit alla oleviin kuviin..

1. Nununu
2. Emma och Malena
3. Mini Rodini
4. Aarrekid
5. Mainio Clothing
6. Someday soon
7. The BRAND
8. Molo
9. Mini Rodini
10. Somedaysoon

Yllä olevat päähineet sopivat ehkä enemmän pojille kun taas tytöille on tarjolla vaikka mitä ihanaa rusettipipoa ja koristeellisia hattuja. Kevään pipokuoseissa on tänä vuonna aika paljon hillittyjä kuvioita, graafisuutta ja silti myös hassuttelua. Itse olen yrittänyt välttää lasten päiväkotipipoissa vaaleita värejä, mutta tänä vuonna en tiedä voinko vastustaa esimerkiksi kalakuosi-pipoa (nr 2). Myöhemmin keväällä ainakin meidän lapset käyttävät melkein pelkästään lippiksiä. Tänä vuonna taitaa kyllä meidän pojille kotiutua ainakin joku kukkakuosi-lippis ehkä joku juuri yllä olevasta kuvasta..

Ostatko/ompeletko sinä uusia pipoja lapsille keväälle? Mikä kuosi tai tyyli toimii sinusta tänä keväänä?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Kivoja päähineitä! Ainakin yksi noista koristaa myös keväällä meidän pikkuherran päätä :) Ei ole varmaan vaikea arvata mikä, jos tietää kyseisen hepun lempivärin :D Itse ajattelin kyllä myös ostaa jonkun toisen pipon likaantumisen vuoksi ennen lippiksiä, mutta ei olla vielä päästy yhteisymmärrykseen millainen tuo toinen olisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. se on hyvä kun lapsilla on lempivärejä! :) Meilläkin on pahimmille mutakeleille yleensä vähän tummemmat asusteet, ihan vain omia hermoja säästääkseni! <3

   Poista
 2. Ihanat! mistä olet löytänyt tuon nr. 7?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, minustakin nämä ovat tosi kivat ja tuo kyseinen lippis löytyy mm. babyshop.com:ista :)

   Poista