2017/03/27

Välikausivaatteet in action

Kevät. Ihana aurinko, ihana valo ja ihana luonto. Samalla jokaisen vanhemman mielessä on myös käytännön asiat. Lasten ulkovaatekaappi pitäisi päivittää sopimaan ulkona vallitsevaan säähän. Tämä saattaa alkuun kuulostaa ihan pieneltä vaivalta mutta tosiasia on se, että ulkovaatekerrasto ei olekaan mikään ihan yksinkertainen (tai halpa!) juttu. Pitää miettiä kokonaisuutta: hanskat, pipot, takit, kengät, kaulurit, housut, haalarit.. ja näiden kaikkien vara-versiot. Lisäksi ainakin minä haluan miettiä päivähoito ja vapaa-ajan ulkovaatteet erikseen. Ehkä joku saattaa vielä ostaa kevyemmät kumisaappaatkin. Ei mikään pieni pala kakkua siis.. Yleensä me olemme aina myöhässä näiden hommaamisessa, mutta tänä keväänä olemme olleet liikkeellä ajoissa ja pääsimme viikonloppuna testaamaan meidän uusia kevätvaatteita ihan käytännössä kun lähdimme kaupungille..

Meidän vanhempi poika pukeutuu tänä keväänä kaksiosaiseen Molo-merkkiseen ulkoiluasuun. Ensimmäistä kertaa hänelle ei olla hankittu haalaria. Hän on jo vuoden verran toivonut kaksiosaista ulkoluasua ja annoimme vihdoin periksi, sillä aloittaahan hän ensi syksynä jo eskarissa. Meidän nuoremmalla pojalla on myös kaksiosainen asu joka on tällä kertaa Didriksson-merkkinen. Päivähoidossa hän käyttää kuitenkin Reiman haalaria joka on peritty isoveljeltä. Lenkkarit ovat kummallakin pojalla Adidas-merkkiset ja päivähoidossa heillä on erikseen vielä goretex-kevätkengät. Nämä pipot ja hanskat ovat meillä viime syksyltä käytössä. Muutamat uudet pipot ja lippikset tulen vielä tilaamaan erikseen ja teinkin vähän aikaa sitten pieni etsinnän mistä löytäisi tämän kevään makeimmat pipot. Tältä meidän välikausivaateet "in action" näyttää tänä vuonna..

Käyttävätkö sinun lapset kaksiosaisia ulkoiluasuja? entäs ostitko itse jotain uutta tälle keväälle?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Hyvälle näyttää! Mä oon taaaaaas hieman myöhässä näiden hankintojen kanssa :D Eskarilaisella on viime vuotiset takki + housut, jotka mahtuu vielä juuri ja juuri. Isommat ovat siis yhä ostoslistalla. Kuopukselle mahtuu vielä hetken Name it:n teddyvuorinen haalari ja 70% alesta olen jemmannut Reiman takin ja Didrikssonin housut. Akuutti tarve olisi siis vain kenkäpuolella sekä neidin osalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös todella usein sama fiilis! Lähden tähän vaaterumbaan aivan liian myöhään ja tajuan että hankintalista on todella pitkä! :) Aleista hommaan tavallisesti juuri isoimmat hankinnat ja sitten luulen olevani ihan tilanteen päällä.. heh! <3

   Poista
 2. Just tänään kävin läpi vaatteet. Kaksiosaisilla mennään täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksiosaiset näyttäisi toimivan ainakin nyt toistaiseksi meillä.. katsotaan milloin pikkuvelikin haluaa 🙈

   Poista