2017/03/09

Siskot & co.

Viikonloppuna vietimme aika erikoisen illan. Istuimme nimittäin alas aikuisten kesken viettämään iltaa mutta tällä kertaa sellaisen porukan kanssa jonka kanssa emme koskaan aiemmin (!!) ole viettäneet aikaa ilman lapsia. Saimme siis vieraaksemme minun siskot ja heidän miehet. Tuntuu hassulta, ettemme koskaan ole viettäneet iltaa yhdessä tällä kokoonpanolla ilman lapsia sillä näemme toisiamme joka viikko ja olemme muutenkin erittäin läheisiä. Tämän päivän olimme lyöneet lukkoon jo puolitoista kuukautta aiemmin ja odotin ainakin itse iltaa todella paljon. Kokoonnuimme meidän luokse ja päädyimme kokkailemaan aasialaista ruokaa. Alkupalaksi meillä oli aasialaista katkarapu-villiriisikeittoa joka oli maustettu chilillä, kookosmaidolla ja limellä. Pääruuaksi teimme riisipaperirullia. Ihan parasta! 

Me olemme siskojeni kanssa hyvin samanlaisia ja silti hyvin erilaisia. Ymmärrämme toisiamme ilman, että toisen tarvitsee sanoa sanaakaan. Siksi ei ehkä myöskään tullut yllätyksenä, että koko porukka viihtyi yhdessä tosi hyvin. Minä olen siskoistani vanhin ja toisaalta meidän porukan nuorimmalla ja vanhimmalla on ikäeroa tasan 10 vuotta. Siskoillani ei ole lapsia ja porukastamme löytyy sekä työssäkäyviä että opiskelijoita. Mutta se, että olemme eri elämänvaiheissa ei haittaa menoa lainkaan. Puhumme paljon elämän suurista kysymyksistä, vanhenemisesta, vakavista asioista ja erittäin höpsöistäkin jutuista. Juuri viettäessäni aikaa siskojeni ja heidän miesten kanssa minulle tulee aina sellainen etuoikeutettu olo. Harvoille uskaltaa puhua niin suoraan ja olla niin avoin kuin tässä porukassa voi olla.

Keskustelun lomassa teimme myös jotain muuta hyvin erikoista: pelasimme "erittäin vakavan" Monopolipelin. Ja iiiik, en ollut pelannut Monopolia ainakaan 15 vuoteen. Meillä oli kotona korkkaamaton Suomi-edition tästä pelistä ja saimme monet hyvät naurut pelin edetessä. Kun sattumakortissa lukee "Perit 3.000.000 €, mutta perintövero yllättää, saat 1.000.000€" tietää pelaavansa Suomi-säännöillä. Hahaa..

Kiitos ihanat tyypit superhauskasta illasta! 

Onko sinulla sisaruksia ja vietätkö paljon aikaa heidän kanssa?

-Såfin

6 kommenttia:

 1. "Tämän päivän olimme lyöneet lukkoon jo puolitoista kuukautta aiemmin" Tämä on niin tätä, aina täytyy sopia viikkoja aiemmin :´) Ja sitten, jos kyseessä monta lapsiperhettä, joku joutuu kuitenkin perumaan lapsen kuumeen / oksennuksen tms. takia ;)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta! Joskus isompien porukoiden kanssa joutuu jo suunnittelemaan tässä vaiheessa treffejä kesälle.. ja mitä pidemmän aikaa meno on ollut kalenterissa, sitä enemmän se harmittaa jos joutuu perumaan :)

   Poista
 2. Mulla on kaksi veljeä ja yksi sisko. Olemme tiiviisti yhdessä ja silloin tällöin vietämme iltojakin yhdessä. Useimmiten siihen kuitenkin löytyy aikaa vain todella harvoin ja järjestäminen on se mikä tuppaa unohtumaan. On muka niin kamalan kiire koko ajan ettei onnistu. Oman haasteensa tähän vielä antaa tietysti se, että meillä jokaisella on lapsia, joten lastenhoitokuvioiden onnistuminen kaikilta samana iltana on jo suoritus :D

  Mutta kyllähän niitäkin iltoja pitäisi löytää edes kerran vuodessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juuri näin! Pitäisi vain saada aikaiseksi laittaa kalenteriin.. ja vielä jos kaikilla on lapsia niin kokoontumisen järkkääminen on tietenkin vielä haastavampaa! <3 Mutta ehdottomasti ainakin kerran vuodessa pitää järkätä. Mekin suunnittelimme tekevämme tästä perinteen.. :)

   Poista
 3. Kuulostaa ihanalle♥ Mä itse olen se hemmoteltu ainokainen ja olen aina kaivannut sisaruksia ympärilleni ja ehkä sen takia haaveillut myös isosta lapsikatraasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että olet nyt monen lapsen äiti niin saat olla osa isoa perhettä <3 Vilske ja vilinä kuuluu kyllä elämään!

   Poista