2017/03/30

Terveisiä Åresta!

Tarkkasilmäisimmät ovat ehkä huomanneet instagramissa (@malin.såfin), että meidän perhe on ollut aivan jossain muualla kuin kotimme turvallisissa nurkissa. Kyllä! Me olemme olleet reissussa. Tai oikeastaan osa meidän porukasta on sitä edelleen, kun vain minä lensin eilen etukäteen kotiin työkiireiden takia. Loput meidän perheestä viettävät edelleen isovanhempien seurassa vauhdin, lumen, vuorten ja herkullisten ruokien täyttämiä päiviä meidän mökillä Pohjois-Ruotsissa, Åressa. Koska olimme autolla liikkeellä olemme saaneet kokea laivareissun, automatkan Ruotsin läpi, vuorien ja laskettelun huumaa ja mm. myös jännän luontoretken Ruotsin suurimmalle vesiputoukselle...

Päällimmäisenä tästä reissusta jäi mieleen se miten reippaasti meidän perheen pikkupojat ovat olleet rinteessä mukana. Jopa meidän 3-vuotias pieni oranssikypäräinen tyyppi harjoitteli isänsä avulla kääntymistä lastenrinteissä. Meidän 5-vuotias taas kulki kuin mikäkin rinteiden kuningas hissillä itse ylös. En kestä miten isoja meidän pojat jo ovat. Hihii.. Eilen myöhään yöllä kotiuduttuani tyhjään kotiin mielessäni oli ne iloiset auringon ruskettamat pikkukasvot siellä rinteessä.. Pienet vuorten (ja vanhempiensa sydämien) valloittajat!

Kerron myöhemmin vielä lisää meidän reissusta, eräästä kauhun hetkestä ja henkeä salpaavista vesiputousmaisemista kunhan saan ladattua valokuvat koneelle..

Kuulemiin! 

-Såfin

2 kommenttia: