2017/03/26

Sisustusinspiraatio meidän uuteen taloon

Julkaisin aiemmin julkikuvapiirrustukset ja huonejaon meidän tulevasta talosta. Olen tietenkin innoissani rakennusprojektin alkamisesta mutta kaikista eniten odotan kuitenkin, että pääsisimme sisäpintoihin ja sisustamiseen. Tottakai tiedän, että siihen on vielä hurjan pitkä matka ja että sisustaminen on vain piste i:n päällä projektin viime metreillä. Silti en malttaisi odottaa. Olen selaillut paljon sisustuslehtiä ja kerännyt "scrapbook" meiningillä ideoita siitä mitä haluaisin toteuttaa meidän uuteen kotiin. Alla oleva inspiraatiokuvat olen poiminut pinterestistä ja niissä on jokaisessa jotain mikä minua viehättää. Tulemme tietenkin vielä tarkemmin miettimään jokaista huonetta erikseen, mutta yleiset suuntaviivat meidän sisustukseen tulee olemaan luonnolliset materiaalit, valoisuus ja avarat tilat. Minua kiehtoo tällä hetkellä materiaalit kuten raakabetoni, puulattiat ja hassuttelevat kaakelit...

"Must have" uuteen kotiin on ainakin seuraavat: 
1. Raakabetoniseinä(t). Meidän talo rakennetaan betonielementeistä ja minusta olisi todella makeeta jos joitakin seinä voisi jättää kokonaan pinnoittamatta. 
2. Vaaleat ehkä hieman harmahtavat parkettilattiat, ehkä "fishbone" tyylillä. Puupinnat toisi kivasti lämpöä kontrastiksi betoniseinille. 
3. Avoimet hyllyt jossa käyttötavarat voisivat olla esillä.
4. Marmori-pinta esimerkiksi kylppärin tasoissa tai ehkä jopa keittiössä
5. Kasvirykelmä jonkun ikkunan edessä, ehkä jopa lattialla.
6. 50-luvun tyyliä. Tuon varmasti uuteen taloon meidän nykyisestä kodista ainakin meidän retro-lipaston.
7. Hassut kaakelit haluaisin myös tuoda johonkin kohtaan kotia sellaiseksi katseenvangitsijaksi. Esimerkiksi keittiöon. 
8. Korkkiseinä työhuoneeseen.

Mitäs pidät suunnitelmista?

-Såfin

5 kommenttia:

 1. Kuulostaapa ihanille suunnitelmille♥

  VastaaPoista
 2. Ihania inspiraatiokuvia ja suunnitelmat kuulostaa niin hyviltä! Niin tuttua toi, että sormet jo syyhyä siihen viimestelyvaiheeseen, vaikka paljon on tekemistä sitä ennen. Toisaalta oma intonsa tossa suunnitelmien teossakin ja haaveilussa. Ihana päästä seuraamaan taloprojektia. Meillä vielä vasta haaveillaan sitäkin. :)
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan totta! Tiedän että pitäisi vielä malttaa hetki, mut minkäs sille voi :) Ja minusta tuo haavelu-vaihe on myös ihana.. silloin kaikki on vielä mahdollista! Hihii..

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia ja ajatuksia! Mä NIIN ymmärrän sitäpaitsi ajatuksenkulun. Asunnonvaihtoon (saati sitten rakentamiseen) liittyy niin paljon kaikkea stressaavaa (kuten se, että meillä pankki eilen hetkellisesti kadotti MEIDÄN parisataatonnia!!?!), niin sisustuksesta haaveilu on vain ja ainoastaan oikeutettu tapa fiilistellä uutta kotia :) Olipa se pitkä ja sekava lause! :D

  VastaaPoista