2017/04/07

Kuopus Lastenvaateliike (sis. ALEKOODI)

Kävin viikko sitten bloggaaja-kollegojen kanssa tutustumassa aivan super-ihanaan Kuopus lastenvaateliikkeeseen Tamperen Sokoksella. Saimme iloisen esittelyn yhdeltä liikkeen omistajalta joka selkeästi oli omistanut elämänsä lastenvaatteille. Kuopus-liikkeessä on myynnissä tämän hetken trendikkäimpiä lastenvaatteita joiden perään ei voi olla kuolaamatta. Itse liikkeessä on esillä valtavasti vauvavaatteita ja lastenvaatteita. Kauniissa riveissä esillä olevat vaatteet kutsuu katsomaan ja koskemaan. Monet merkit ovat Suomalaista syntyperää ja itse en voinut olla ostamatta meidän pojille mm. t-paidat Papun mallistosta ja muutamat kevätpipot..

Kuopus
Kuopus
Kuopus
Kuopus
Kuopus
Kuopus
Kuopus
Kuopus on onnistunut myös hyvin verkkokaupan toteuttamisessa. Siellä on suuri valikoima kaikenlaisia ihania merkkejä ja toimitus on ilmainen yli 100 € tilauksissa. Jos liike ei ole sinulle entuudestaan tuttu kannattaa ehdottomasti poiketa Tampereen Sokoksella tai piipahtaa Kuopuksen verkkokaupassa.

Blogiyhteistyön merkeissä sain ilokseni jakaa myös sinulle alekoodin jolla saat mahtavat -20% Kuopuksen verkkokaupasta merkeistä: Bangbang Copenhagen, Gugguu, Mainio, Mini Rodini ja Papu. Toimi nopeasti sillä koodi on voimassa sunnuntaihin 9.4 asti. Koodi on "blogiale".

Ja niin.. nyt minun on tästä lähdettävä.. shoppailemaan Kuopuksen verkkokauppaan. Heippa!

-Såfin

/Yhteistyössä Kuopuksen ja Perheblogit.fi:n kanssa/

2 kommenttia:

  1. Tuolla on kyllä ihania vaatteita♥ Muutaman kerran on tullut verkkokaupasta jotain tilattua eikä pahaa sanottavaa löydy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuopus on todella kiva kauppa! kiva myös vaiheeksi tilata suomalaisten perustamasta verkkokaupasta <3

      Poista