2017/04/26

Linkkaa Instagram-tilisi

Te jotka tunnette minut ehkä tiedätte, että olen aivan hulluna instagramiin. Innostuin koko touhusta kunnolla vasta vuosi sitten vaikka liityinkin jo paljon aiemmin. Tiedän, että elämä ei ole niin kuvankaunista kuin miltä se Instagramissa näyttää, mutta miksi ei voisi olla paikkaa jonne voisi kerätä ne kaikkein kivoimmat kuvat ja inspiroivimmat hektet. Tietenkin voi. Kyllä me kaikki tiedämme, että elämä muodostuu myös niistä ei niin onnellisista hetkistä ja sotkuisista huoneista. Instagram on kuitenkin kauniiden kuvien ja hauskojen tunnelmien Mecca. Tällä hetkellä innostun värikkäistä ja piristävistä kuvista. Se saattaa tietty liittyä vuodenaikaan ja siihen, että kaikki värit vain näyttävät kauniimmalta kunnollisessa luonnonvalossa. Syksyn tullen tiedän taas, että haen enemmän tunnelmaa ja hämärän valon luomaa fiilistä. Tärkeintä on hetket ja kuvat joihin voi samaistua. Oma instagram-tilini löytyy nimellä @malin.såfin ja tässä on muutama kuvakaappaus syötteestäni:Tällä hetkellä etsin lisää inspiroivia instagramtilejä seurattavaksi. Huomaan, että kuvasyöte loppuu selatessa kesken ja silmäni toivoisi vielä lisää sisältöä. Joten vinkkaa siis kommenttikentässä oma instagram-tilisi tai ehkä tiedät jonkun toisen kivan ja värikkään tilin jossa kannattaisi vierailla. Lupaan käydä kurkkaamassa. Ja tietenkin tärkein: jos et vielä ole liittynyt instagramiin niin olet erittäin tervetullut tutustumaan valokuvien ja tunnelmien ihanaan maailmaa.

Nähdään instagramissa!

-Såfin

10 kommenttia:

 1. Meidän 4 henkisen perheen elämää ja "hyvän mielen" kuvia voi seurata instassa nimellä jonna.laitinen ☺

  VastaaPoista
 2. Meidän perheen arkea voi kurkistella ottamalla seurantaan tilin @piiawilhelmiina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tulen ehdottomasti kurkkaamaan miltä teidän arki näyttää.. :D

   Poista
 3. Insta on kyllä mahtava paikka ja sun kuvat niin ihania♥ Onneksi mäkin innostuin luomaan tilin, vaikka esim facebook ei ole koskaan kiinnostanut :) Tän sä jo tiedätkin, mutta meidän elämää löytyy instasta nimellä @kotiaidinelamaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nanna! :D Insta on jotenkin "vaivattomampi" kuin facebook joskus aikoinaan oli. Piti olla kuvaa, tekstiä, kommentteja, vastauksia jne. Nykyään tosin facebook onkin enemmän linkkienjako-paikka..

   Poista
 4. Mun Laura.marik - tililtä löytyy vaikka mitä.. Välillä kaunista ja kivaa, välillä jotain muuta.

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa seuraamaan meidän lapsi- ja hääjärjestelyarkea Instassa @sayneverblog :)

  VastaaPoista