2017/04/04

Perheblogien Meet & Greet kokous Tampereella

Perheblogit.fi yhteisöömme on viime aikoina liittynyt monta uutta kivaa perheblogia ja viime viikonloppuna tapasimme porukalla rennosti meet & greet teemalla. Koska meidän blogeja on reilusti joka puolella Suomea pidettiin tällä kertaa kokous Tampereella. Luovina ja innovatiivisina tyyppeinä etsimme kokoustilaa joka mahdollistaisi ja ammentaisi meistä mahdollisimman paljon ideoita päivän aikana. Rennompi kokoustila löytyi kuin tilauksesta Solo Sokos Hotel Torni:n tiloista Tampereen keskustassa. Meille oli varattu todella inspiroiva ja rento tila koko päiväksi. En tiedä teistä, mutta minä en koskaan aiemmin ole kokoustanut näin hauskoissa tiloissa. Reilun kokoisessa Puisto-nimisessä kokoushuoneessa oli ihanan raikkaat värit ja paljon jännittäviä yksityiskohtia. Siellä oli eri korkeuksille säädettävä neuvottelupöytä, pomppivia pallotuoleja, keinuvia jakkaratuoleja, pölkkytuoleja, sohva ja kasviseinä jonka kasvit raikastivat huoneen ilmaa ja kastelivat itse itseään päivän aikana.

Kokous Tampereella
Kokous Tampereella
Kokous Tampereella
Kokous Tampereella
Kokous Tampereella
Kokous Tampereella
Kokous Tampereella
Kokous Tampereella
Kokous Tampereella
Kokous Tampereella
Kuten kuvista ehkä huomaa, me hassuttelimme ja hyödynsimme kokoushuoneen kaikkia osia. Oudointa tuntui kirjoittaa suurelle seinälle ideoita tusseilla (Oli siis sallittu! hihii..) mutta se todellakin toimi inspiraationa sillä ideoita alkoi pikkuhiljaa piirtymään seinälle. Suunnittelimme blogiyhteisömme aktiviteetteja ja loppuvuotta yhdessä ja visioimme meidän tulevaisuutta. Kokous Tampereella oli todella onnistunut ja puitteet olivat juuri täydelliset meidän porukalle. Päivän aikana meille oli myös tarjolla hedelmiä, sämpylöitä, virvokkeita ja ihana juustokakku. Namsk!

Koska syömistä ei voi olla liikaa, meidän meet&greet-päivän kruunasi illallinen Sokos Hotel Torni Tampereen ravintolassa Grill it!. Siellä söimme oikein pitkän kaavan mukaan, skoolasimme suunnitelmillemme ja naureskelimme toistemme kömmähdyksille ja vanhemmuuden tähtihetkille. 

Mukana olleet blogit olivat: Ihan vaan tavismutsi, Äiti on vähän väsynyt, Lapsiparkki, By Sari Kaariste, Kommamma ja Tossavaisen toinen sukka. - Kiitos leidit seurasta!

/Yhteistyössä Perheblogit.fi ja Sokos Hotel Torni Tampere:en kanssa/

-Såfin

PS. "Ihan vaan tavismutsi"-blogin IlonaKoo teki hauskan videon meidän päivästä jonka voit kurkata täältä.

5 kommenttia: