2017/04/24

Viikonloppu ei ole viikonloppu ilman hulinaa!

Meidän perheen viikonloppu on ollut täynnä kaikenlaista kivaa hulinaa. Lapsimessut ovat jääneet päällimmäisenä mieleen kivana tapahtumana. Minä kävin siellä oikein kahtena päivänä ja juttelin kummankin päivän aikana monen ihanan bloggaajan ja yhteistyökumppanin kanssa. Sieltä kotiutui myös jotain teille ihanat lukijat, sillä yhteistyön merkeissä saan arpoa teidän kesken paljon kivoja juttuja kevään aikana. En malta odottaa! Hihi.. Lapsetkin saivat mukaan muutaman uuden lelun ja paljon värikkäitä vaatteita messuilta. Ja vaikka olin vannonut, etten ostaisi mitään vaatteita itselleni niin en voinut vastustaa Papu:n ihania tunika-mekkoja. (Käsi pystyyn syylisyyden merkiksi!) Samaan aikaan kun minun ja lasten mielet ovat pyörineet näissä Lapsimessu-kuvioissa meidän isi-ihminen pelasi yhden kokonaisen turnauksen kaukalopalloa ja hänen joukkue nousi ensi kaudelle korkeampaan divariin pelaamaan. Jee! Kävimme tietenkin poikien kanssa kannustamassa hänen joukkuetta finaali-pelissä.

Perheen kesken olemme myös nauttineet hyvästä ruuasta ja viinistä kun lauantai-iltanan teimme yhdessä lasagnea ja korkkasimme hienon viinipullon jonka olimme saaneet synttärilahjaksi aiemmin keväällä. Sunnuntai-aamuna saimme vieraaksemme ihanan pienen vauvan jota meidän pojat hellivät leluilla ja suukoilla koko aamupäivän. Myöhemmin samana päivänä testasimme myös Fazerilan viikonloppu-brunssia josta kerron lisää myöhemmin. Voitte kuvitella, että kaiken tämän hulinan keskellä olemme olleet päiväunien tarpeessa ja olemme tankanneet unta ihan reilusti. Ja niin.. kyllähän meidän viikonloppuun kuului tämän lisäksi "perus" perheuinnit, kuntosalitreenit, puistoulkoilut, pyykinpesut ja pääsiäisen poissiivous. Varsinaista hulinaa. Mutta mikä olisi viikonloppu ilman sisältöä?!

Miten sinun viikonloppu meni? Oliko hulinaa vai rentoilua?

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Te olettekin olleet taas vauhdikkaalla päällä :D Mä olen viikonlopusta vieläkin aivan poikki eli varsinainen hulinaviikonloppu täälläkin takana. Nyt onneksi muutama toivottavasti rauhallisempi päivä edessä ennen vappuhulinoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! Tää vauhdikkuus taitaa olla meidän perheessä kaikkien neljän yhteinen luonteenpiirre :D.. Ja hei, nyt on kiva levähtää vaikka kahvikuppi kädessä auringonpaisteessa. Nauti rentoilusta vappuun saakka! <3

      Poista