2017/04/23

Rymytestissä: Nordbjørn sadevaatteet

Meidän lapsilla on uudet tosi upeat vuorettomat sadeasut. Kevään tullen huomasimme miten kummankin poikien sadeasut olivat jääneet pieniksi ja nilkat jäivät armottomasti paljaaksi. En voi  ymmärtää miten he kasvavat näin nopeasti. Huheijaa, sanon minä. Tänä keväänä meidän pojat ottivat testiin nämä kuvissa näkyvät Norbjørn-merkkiset sadeasut, joissa on kätevä vetskari takeissa ja hyvät resorit hihoissa. Lisäksi niissä on tietenkin myös säädettävät henkselit ja napit vyötäröllä jotta ne voi säätää sopivan kokoisiksi riippuen mitä vaatteita asujen alla on. Erityisesti ihastuin näissä asuissa ulkonäköön ja hempeisiin kuosiin. Nordbjørnin sadevaatteita on saatavilla kaikenlaisissa erilaisissa hempeissä pastellisissa sävyissä joista meidän pojat valitsivat itselleen tällaiset ihanat eläinkuosi-henkiset mintunvihreät ihanuudet. Nyt pojat pysyvät kuivana vaikka keväällä ja kesällä sataisikin paljon..


Me olemme perinteisesti käyttäneet kaksiosaisia sadeasuja pojilla siksi, että pienellä tihkussäällä tai sateen jälkeen ulkoillessa on tarvetta vain housuille. Kovalla sateella siirtyessä esimerkiksi veneellä mökille pitää tietenkin olla koko setti käytössä. Sadeasuja valitessa minulle on myös tärkeä, että niissä käytetty materiaali on myrkytöntä. Näimä asut eivät sisällä PVC:tä, flataatteja tai muita vaarallisia aineita. Meidän pojilla on näissä kuvissa käytössä 98/104 ja 122/128 koot ja niissä on hyvin kasvuvaraa kiitos säädettävien ominaisuuksien. Myös materiaali ja saumat pitävät hyvin vettä vaikkakin ne ovat meidän hulivili-poikien kanssa "kovalla" koetuksella. Kaikin puolin superkivat sadeasut. Näihin kelpaa nyt pukeutua säähän kuin säähän ja esikoistamme toistaessa niin veljekset ovat nyt kuulemma tosi "cool". Hihii..

Nämä hempeät sadeasut on saatavilla monessa ihanassa pastellisessa värissä ja löydät ne Jollyroom.fi:n verkkokaupasta. Siellä on myös paljon muita ihania lastenvaatteita.

Minkälaiset sadeasut teillä on käytössä?

- Såfin

/Yhteistyössä Jollyroom.fi:n kanssa - tuotteet saatu/

2 kommenttia:

  1. Meillä pojat kasvaa myös sellaista vauhtia, ettei perässä pysy! Isommalta puuttuukin nyt sadeasu ja nuoremmalla on perittynä veljensä vanha kaksiosainen. Pienemmillä suosin sadehaalaria pahimpaan kura-aikaan, kun on niin mukava käyttää sekä helppo pukea ja riisua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Kasvu on jatkuvaa! :D Olenkin nähnyt paljon sadehaalareita kaupassa, mutta olemme joka kerta päätyneet kaksiosaiseen vaihtoehtoon. Olen kyllä kuullut, että monet ovat tykästyneet haalariin. <3

      Poista