2017/04/14

Tältä näytti uusittu Junior suite Silja Symphonylla

Muutama viikko sitten olimme pakanneet automme täyteen tavaraa ja meidän matka kohti Åren laskettelurinteitä oli alkanut. Voitte kuvitella, että kun tällainen lapsiperhe lähtee laskettelu/hiihtoreissulle tavaraa on melkoisen paljon. On siis vain yksinkertaisesti kätevää olla liikkeellä autolla, vaikka ajettavaa Pohjois-Ruotsiin tuleekin paljon. Pojat jännittävät ja odottavat aina laivalla matkustamista. Siinä on jotain erikoista. Heidän mielessä on leikkialueet, nukkuminen erikoisessa paikassa ja tietenkin se jännittävin hetki kun saa ajaa autolla sisään laivan perästä. Kun auto rullaa ramppia pitkin ylös on pienet silmät melko pyörällään. Tällä kertaa meille oli varattu oikein Junior Sviitti. Odotukset oli tietenkin valmiiksi jo korkealla, mutta kun astuimme ovesta sisään niin täytyy kyllä myöntää, että meidän leuat putosi maahan. Siis vau mikä "hytti"!

Junior Suite Silja Symphonylla oli uusittu täysin. Sisustuksessa oli käytetty raikkaita ja vaaleita luonnonmukaisa pintamateriaaleja. Tiloissa oli erillinen makuuhuone, olohuone pöytineen ja sohvaryhmineen, erillinen eteinen ja vessa. Hienoin juttu oli kuitenkin suurensuuri poreamme pesuhuoneen yhteydessä. On sanomattakin selvää, että mahduimme tähän hyttiin todella hyvin. Lapsilla oli tilaa temmeltää ja ikkunoiden edessä olevilla penkeillä oli mukava leikkia ja samalla katsella maisemia. Oli vähän kyllä kieltämättä sellainen kuninkaallinen olo näissä tiloissa. Vieläkin huokaisen ihmetyksestä kun katselen näitä kuvia.  Koko laivamatka meni myös oikein kivasti. Ruokailimme, kiertelimme laivaa ja shoppailimme. Lopulta palasimme hyttiin nautiskelemaan ihanasta hytistä. Ilta päättyi kylpyyn ja kun käynnistimme kuplakoneiston poreammeessa lapset kikattelivat kovaan ääneen niin, että kyyneleet valui silmistä.. Hihii.. 

Milloin sinä olet viimeksi matkustanut laivalla?

-Såfin

7 kommenttia:

 1. Wau mikä huone! En ole kyllä hetkeen matkustanut laivalla, tänä keväänä olisi kuitenkin tarkoitus joku risteily tehdä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää huone oli kyllä yli kaikkien odotusten! :D Risteileminen on kyllä kivaa lasten kanssa ja jostain syystä myös vauvat nukkuvat todella hyvin laivalla. Ehkä se johtuu siitä keinumisesta. Hihii..

   Poista
 2. Huuu, vähänkö siisti "hytti"!! Mäkin haluun! :)

  VastaaPoista
 3. Vau kuinka upea! Meillä olisi tarkoitus pitkästä aikaa käydä risteilemässä kesällä, mikäli vaan olotilani sen sallii. Tuollaisessa hytissä ei kyllä varmaan yhtään haittaisi, ellei kykenisikään liikkumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten kivaa! :D Laivalla voi kyllä ottaa yllättävän rennosti ja hengailla hytissä. Eli rohkeasti vain risteilemään. Siellä voi vaikka kesken iltaa mennä lepäämään vaikka muut jatkavatkin hulinoita lastendiskossa tai leikkipaikalla <3

   Poista
 4. Ei vitsit, aivan mieletön!!! Mun mielestä kans laivalla lapsen/lasten kanssa on kivaa, mutta mua just ahdistaa ne pienet kopperot, joita hyteiksi kutsutaan.. En myöskään tykkää kauheasti laivassa nukkumisesta ja auta armias jos YHTÄÄN keinutta.. mutta tuollainen huone auttaisi kyllä kummasti :) :)

  VastaaPoista