2017/04/06

Testissä: Omena-Hotel Tampere

Viime viikonloppuna vietimme rennoissa tunnelmissa Meet & Greet - henkistä perheblogien kehityspäivää  Tampereella. Halusimme bloggaajien kesken viettää aikaa pitkän kaavan mukaan myöhään iltaan asti ja siksi toiveissa oli myös yöpyä paikan päällä. Tärkein valintakriteeri hotellissa tällaisessa tilanteessa on tietenkin sijainti. Ilahduimme kun saimme tietää, että yöpymisen tarjoaisi meille Omena-Hotel Tampere joka sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa kivenheiton päässä shoppailumahdollisuuksista ja ravintoloista. Olin toki kuullut Omena-Hotel konseptista aiemmin, mutta minulla ei ollut yöpymisestä kokemusta ja siksi ajattelinkin jakaa kokemukseni teidän kanssa.

Omena-Hotel
Omena-Hotel
Omena-Hotel
Mikä Omena-Hotelli?
Omena-Hotelli on siltä osin erilainen kuin muut hotellit, että siellä ei ole erillistä vastaanottotiskiä tai ravintolapalveluita. Näin huoneiden hinnat ovat myös edullisemmat kuin muiden hotellien tarjoamat huoneet. Kaikki toimii koodien varassa. Ovikoodi toimitetaan sähköpostiin ja puhelimeen juuri ennen yöpymistä ja ovikoodi syötetään sekä ulko-oven että oman huoneen oven. Klik - ja ovi aukeaa. Markkinointia opiskelleena kiinnitin heti huomiota siihen miten yöpyjiä ohjeistettiin toimimaan. Kirjalliset ja kuvalliset ohjeet seinällä aamupalasuosituksista ongelmatilanteiden ratkoamiseen löytyivät juuri siitä paikasta mistä niitä etsi.

Kenelle Omena-Hotelli soveltuu?
Huoneissa voi yöpyä useampi henkilö ja valittavissa on myös perheille sopivan kokoiset huoneet. Huoneet olivat hyvin varusteltuja. Näin jälkikäteen tuntuu typerältä, mutta kyllä minäkin kävin kurkkaamassa nettisivuilta löytyisikö huoneista esimerkiksi hiustenkuivaaja. Huoleni olivat turhia, sillä huoneista löytyi kaikki tarvitsemani: hiustenkuivaaja, pyyhkeet, mikro, kahvia, jääkaappi jne. Huoneeseen voi tuoda omia ruokia jolloin ei esimerkiksi perheellisten tarvitse raahautua aamiaiselle hotellihuoneen ulkopuolelle ellei niin halua. Huoneet soveltuvat siis melko laajalle yleisölle yksinyöpyjistä vähän suurempiin perheisiin.

Arvioni Omena-Hotellista
Huoneet olivat erittäin siistit ja sisustettu raikkain punaisin värein. Varustelutaso oli juuri sopiva esimerkiksi perheille ja sängyt olivat hyvät. Sisäänkirjautuminen oli todella helppoa ja kätevää. Lasten kanssa sisäänkirjautumishetkellä todellakin säästyisi kaikelta ylimääräiseltä sähläämiseltä. (Hih!) Omena-Hotel Tampere oli aivan huippuhyvällä paikalla ihan ydinkeskustassa. Vaikkakin muutaman kerran havahduin yöllä kadulta kuuluvaan ohiajavaan liikenteeseen niin se ei häirinnyt minun yöunia. Kaikin puolin olin todella positiivisesti yllättynyt koko konseptista!

Oletko sinä yöpynyt Omena Hotellissa?

-Såfin

/Yhteistyössä Perheblogit.fi:n ja Omena Hotellin kanssa/

2 kommenttia: