2015/06/11

Etelä-Virossa lomalla vol.1

Vietimme pitkän viikonlopun ystäväperheiden kanssa Virossa. Siellä viihdyimme yhteensä neljä päivää kahdessa eri kaupungissa, Tallinnassa ja Vörussa. Vöru sijaitsee Etelä-Virossa ja sinne teimme matkaa muutaman mutkan kautta autoilla. Lasten kanssa tämä tarkoitti Tallinnasta noin neljän tunnin kokonaismatkaa jäätelöineen ja vessankäynteineen. Vörussa yövyimme kylpylähotellissa ja jännitimme kyllä hieman sitä miten villiksi meno voi lasten kanssa kylpylässä yltyä. Yllätyimme kuitenkin positiivisesti. Lapset saivat purkaa energiaa vedessä ja se olikin jo lapsille riittävä ohjelma koko päivälle (uimme siis ainakin n. kolme kertaa päivässä). Nyt ymmärrän miksi monet lapsiperheet valitsevat kylpyläloman! Genious!


Vörun maisemat olivat todella kauniit ja siellä oli lapsiperheille sekä puistoja, että kaunis hiekkaranta. Suurin osa kaupungissa sijatsevista taloista olivat melko rappeutuneita mutta omalla tavallaan kauniisti ränsistyneitä (voiko niin sanoa?). Hintataso oli vähintän kohtuullinen ja oikeastaan oli hauskaa nähdä kaupunkia joka ei ehkä ole se perinteisin turistikohde. 

Mainitsinkin aiemmin, että porukassamme oli melkoinen määrä lapsia. Ei siis ollut ollenkaan kummallista jos joku meidän porukasta hetkellisesti oli kiivennyt puuhun, kadonnut metsään, juoksi ympyrää ravintolassa tai muuten vain aiheutti ylimääräistä hämmennystä. Kun Vöru oli koettu olimme vain rikkoneet yhdet kengät, murskattu yhden pienen miehen sormet auton oven väliin, liukastuttu laattalattialla ja pelastettu yhdet rattaat jotka lähtivät tuulen mukana vierimään järveen. Ei siis kovin paha saldo ollenkaan. Hahaa!

To be continued...

-Såfin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti