2015/06/03

10 täysin ilmaista tapaa piristää päivääsi

Oletko tylsistynyt, allapäin, tai kaipaatko kenties vain jotain tekemistä? Sohvan pohjalla viiden katsotun Greys Anatomy-jakson jälkeen päätin tehdä listan kivoista jutuista, joista aion piristyä tällä viikolla. Olen ollut (kokonaisen päivän) kuumeessa kotona ilman riehuvia lapsia ja vaikka keskittyminen tietenkin on parantumisessa sohvalla makoilu on tylsää!! Huoh! Noniin, se siitä avautumisesta - tässä se lista tulee:1. Ota kamerasi/kännykkäsi ja lähde ulos kuvaamaan kauniita kukkia. Jos pelkkä kuvaaminen ei tee iloiseksi voit jakaa kuvat facebookissa ja ilahtua kaikista iloisista tykkääjistä.
2. Vaihda tietokoneesi taustakuva. Täältä ja täältä löydät ihania ilmaisia taustakuvia. Minulla on tällä hetkellä herkullinen vesiväreillä maalattu vesimelonitaustakuva..Nam!
3. Katso ympärillesi ja mieti mikä sotkuinen kohta kodissasi on häirinnyt sinua pidemmän aikaa. Siivoa se! 
4. Etsi adressi tärkeän asian puolesta ja allekirjota se! Itse allekirjoitin tällä viikolla adressin päiväkotiryhmien kasvattamista vastaan.
5. Soita jollekin kenen kanssa et ole puhunut pitkään aikaan. Liian iso kynnys? Noh, laita edes viesti.
6. Lähde lenkille. Nyt!
7. Poimi voikukkia ja tee niistä kukkaseppele itsellesi tai lapsellesi. 
8. Kerää talosi edustalta muutama roska. Voit myös jäädä odottamaan, että joku näkee sinut ja vasta sitten ryhtyä hommiin. Hahaa..
9. Tee itsellesi jalkakylpy. Ihana ja helppo ohje DIY jalkakylpyaineista löydät täältä.
10. Rekisteröidy Pinterestiin. Inspiroidu. Rakastu. Jos jo olet Pinterestin rakastaja, salli itsellesi puolen tunnin hetken uppoutua Pinterestiin.


Iloista keskiviikkoa ystäväiseni!

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Mäkin oon ollut jossain hirveessä kesäflunssassa :/ Sain olla eilen illan yksin kun mies ja lapset lähti evakkoon ;) 3 jaksoa Gossip girliä kerkesin kattoo ja lisää ois uponnu :D Mutta ehkä huomenna jo piristys vinkit piristää, joten kiitos niistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, toivottavasti paranet pian! :) On se hassua miten nykyään tylsistyy helposti.. On vain tottunut vähän villimpään menoon!

      Poista