2015/06/15

Haltialan tilalla

Yksi ystävistämme vinkkasi meille uudistuneesta leikkialueesta Haltialan tilalla ja kun lämpötila viikonloppuna kävi miltei hellelukemissa päätimme lähteä katsomaan miltä siellä nykyään näyttää. Hieno sää oli houkutellut melko paljon lapsiperheitä liikkeelle ja tilalla sijaitsevassa ihanassa vanhassa kahvilassa tehtiin varmasti jonkinmoinen myyntiennätys sinä päivänä. Haltialan tilalla on mm. possuja, lehmiä, vuohia ja lampaita ja myös niillä oli täysi tohina päällä. Esikoisemme päätti jopa antaa vuohelle tuoretta ruohoa kun se niin uteliaasti kävi nuuskimassa lapsia. Lehmät ja muut eläimet olivat kesätunnelmissa ja ne huilasivat oikein laiskasti auringonpaisteessa. Osaispahan itsekin ottaa yhtä rennosti kuin lehmät.. Hahaa! 

Keskellä tilaa on myös aina ollut leikkipuisto joka nyt oli uusittuu sopimaan ympäristöönsä. Siellä oli ihania teemaan sopivia keinuja: traktorikeinu (tietenkin meidän kuopuksen lemppari), lammaskeinu, possukeinu jne. Lisäksi siellä sai ratsastaa isolla hevosella tai ihmetellä puruja, jotka peitti leikkipuiston maan. Koska meillä oli niin hauskaa päädyimme vielä syömään (siihen melko täyteen) kahvilaravintolaan ja minä poltin jopa hartiat ensimmäistä kertaa. Olimme kuitenkin tunnollisesti levittäneet aamulla lapsille aurinkorasvat, mutta unohtaneet sitten itsemme.. Hups! 

Tällaisissa tunnelmissa toivotan kaikille oikein hauskaa alkavaa viikkoa!

-Såfin

PS. Huomenna on Haltialan leikkipuiston viralliset avajaiset ja siellä on tarjolla mehua ja pullaa sekä nukketeatteriesityksiä jos kiinnostuneita löytyy!

2 kommenttia:

  1. Ihania elämyksiä lapsille kun pääsee näkemään maatilan eläimiä :)

    VastaaPoista
  2. Oi kuinka ihana paikka :) Lapsille parhaita kesä-elämyksiä <3

    VastaaPoista