2015/06/13

Helsinkipäivä ja puistoruokailua

Meillä oli kuopuksen kanssa eilen jännä päivä. Päätimme viettää Helsinkipäivää vierailemalla lähipuistossamme, jossa ohjelmassa oli mm. lasten kirjastoautoa ja askartelua. Puisto- ja kerhotoiminta on kesäkuun ajaksi Helsingissä siirtynyt kokonaan ulkotiloihin ja siellä järjestetään paljon aktiviteettejä lapsille. Alle 16-vuotiaiden lasten ilmainen ruokailu houkuttelee myös koululaisia ja muuta pientä väkeä liikkeelle. Puistoruokailua varten pitää ottaa mukaan omat (mieluiten kannelliset) ruokakipot ja välineet. 

Täytyy myöntää, että emme koskaan aiemmin ole osallistuneet puistoruokailuun. Olen jotenkin ajatellut että se olisi jonkinmoinen "soppajono", johon kannattaa osallistua vain jos ruokaa ei ole kotona. (Hahaaa, kuinka typerä olen ollut). Ulos puistoruokailuun kannattaa siis todellakin lähteä. Lapset rakastavat Picnic-meininkiä ja siellä on ruokailun lisäksi niin paljon muuta kivaa. Meidän lähipuistossa on esimerkiksi myös vesiuima-allas, vesileluja, leikkiulkokeittiö ja paljon muuta erilaista toimintaa kuin muina kuukausina. Se että lapset voivat ruokaila paikan päällä on pelkkää bonusta. Helsinkipäivän kunniaksi kuopuksemme sai eilen hyvän mielen sosekeittoa ja raparperipiirasta. Iloisin mielin hän söi koko lautasellisen ja huikkas vielä lopuksi että "Nam Nam".

Hyvä Helsinki ja Hyvä Puistoruokailu - pahoittelut että olen vähätellyt teidän olemassaoloa! Ensi viikolla uudestaan!

Onko joku muu testannut puistoruokailua? Tai löytyykö myös muita epäluuloisia kansalaisia?

-Såfin 

2 kommenttia:

  1. Voi jos täälä tuppulandiassa järjestettäisiin vastaavaa niin varmasti käytäisiin :) Kuulostaa hauskalle! Ehkä oikeanlainen tapahtuman "markkinointi" on puuttunut?? Hyvä kun menitte :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kieltämättä hauskaa! :) Hieman harmittaa ettei aikaisemmin olla käyty.. mutta onneksi kesäkuuta on vielä jäljellä!

      Poista