2015/06/05

Meidän minin kenkäkaapilla

Olen tainnut joskus aikaisemmin myöntää, että minulla on vaikea vastustaa pieniä suloisa kenkiä kaupassa. Meille on siis kertynyt aikamoinen määrä poikien pienikokoisia kenkiä myös sellaisissa kooissa, jolloin lapsi ei vielä osaa kävellä. Todettakoon tässä nyt sitten ääneen, että sellaiset kengät ovat vain suloiset ja kaikkea muuta kuin käytännölliset. Ne tuntuvat varmasti myös kovin oudoilta pienen vauvan jaloissa. Kun vauvan jalat vispaa vainuissa kengät myös yleensä irtoilevat, eikä ole ollenkaan harvinaista, että vauvalla on melkoinen kokoelma kenkiä joilla ei ole paria. (Tai näin ainakin meillä - Voisikohan niistä tehdä jonkun taulun tai jotain muuta modernia taidetta. Hihii!) Oli pienet kengät sitten käytännölliset tai ei, tulee aina olemaan äitejä kuten minä, jotka eivät voi vastustaa kiusausta ostaa ihania lenkkareita, juhlakenkiä ja muita muotikenkiä vauvoilleen...Noh, sitten asiaan. Mitä kenkiä meillä sitten oikeasti ollaan käytetty ahkerasti? Kenkien käyttöä harjoiteltiin kun meidän kuopus oppi seisomaan mutta vasta kun hän varsinaisesti oppi kävelemään, aloimme käyttämään kenkiä säännöllisesti tossujen ja muiden sukkien sijaan. Sen jälkeen meillä on käytetty ehdottomasti eniten kunnon nahkaisia ensikenkiä. Ensikenkien tarjonta on kaupoissa tosi hyvä, meillä  nyt sitten satuttiin tykästymään Eccon kenkiin. Lisäksi meillä mm. kauppareissuilla ja muilla "kevyemmillä" ulkoiluilla käytetty paljon kankaisia Converseja. Niiden saaminen jalkaan ei tosin ihan helppoa ole, mutta hienot ne on. Kolmantena paljon käytettyinä kenkinä meillä on mini-crocsit. Nämä ovat ne kolme kenkäparia, joita käytämme ylivoimaisesti eniten tällä hetkellä. 

Minkälaisia kenkiä teidän lapsilla on kovassa käytössä tällä hetkellä?

-Såfin

2 kommenttia:

  1. On kyllä niin ihania noi pienet kengät ♥ Meidän mini mies on käyttänyt nyt kun kävelee ulkonakin, adidaksen tarralenkkareita. Niillä tuntuu olevan helppo kävellä ja ne on helppo pukea. Meillä odottaa kans tommoset mini crocsit mutta vielä niillä tuntus olevan vaikea kävellä :) Varmaan kesä mennään näillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin?! <3 Adidaksen tarralenkkarit on myös tosi ihanan näköiset. Meidän esikoisella oli sellaiset superstarit käytössä kun oli pieni.. Hän tykkäsi tosin irroittaa tarrat itse aina kun olimme liikkellä. Hih!

      Poista