2015/06/28

Suomen parhaimmat munkit löytyivät täältä!

Kävimme perheen kanssa Pyynikin näköalatornissa katselemassa Tampereen hienoja maisemia. Sillä, että valitsimme tämä matkailukohteen ei tietenkään ollut mitään tekemistä sen kanssa, että olemme kuulleet, että näkötornin yhteydessä sijaitsevasta kahvilasta saisi maistaa Suomen parhaimpia munkkeja. (Eipä!! Hahaa..) Näköalatornin ympäristössä kulkee paljon ulkoilureittejä ja paikalla oli meidän lisäksi muutama juoksukoululainen ja paljon reippailijoita. Jos siis harkitset vierailua tässä paikassa, kannattaa siis pukea päälle tiukat treenivaatteet ja värikkäät urheilukengät ja ottaa edes kevyet hiet päälle ennen kuin astuu kahvilaan.

Kipusimme näköalatorniin ja juoksimme siellä meidän villin 1-vuotiaan perässä noin 4 kertaa näköalatasanteen ympäri ja päätimme sitten suunnata kahvilaan. Hahaa. Kahvilassa saimme kuin saimmekin aivan taivaallisen hyviä munkkeja ja voisin kyllä väittää, että ne ovat Suomen parhaat! Niin pehmeitä, sokerisia ja sopivan rapsakoita ne olivat. Namnam! Syötyämme munkit lähdimme sokerit poskella kiertämään luontopolkua muiden reippailijoiden kanssa..

Saako jossain muualla päin Suomea myös taivaallisen hyviä munkkeja?

-Såfin

2 kommenttia:

 1. Voi ihania tahmanassuja <3 :D
  Jos Vaasan seudulle tulee pyörähtämään niin parhaat possut löytyy EHDOTTOMASTI Stundarsin käsityöläiskylästä <3 Näitä myydään myös torilla markkina-aikoina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :).. Pitää kyllä laittaa muistiin tuo paikka jos jossain vaiheessa reissaamme siellä päin!

   Poista