2015/06/10

Country Whiten Pihastailaus-illassa

Joskus on mukava käydä jutustelemassa, inspiroitumassa ja viettämässä hieman rauhallista aikaa ihanien tavaroiden keskellä. Tuomarinkylän idyllisen ympäristön keskellä sijaitsevassa ihanassa Country Whiten sisustusliikkeessä järjestettiin eilen kanta-asiakkaille pihastailausilta, jossa oli puhumassa Huvila ja Huussi-ohjelmasta tuttu Eva Wuite. Kutsu tähän iltamaan tuli kuin tilauksesta. Ehkä muistatte, että vastikään olen ottanut projektikseni sisustaa meidän pienestä lasikuistista hengähdyshuoneen?

Olen heikkona kaikkeen piensisustukseen, enkä myöskään tällä kertaa lähtenyt kotiin tyhjin käsin. Ehkä huomasit tuossa kuvassa kaksi jättimäistä paperikassia? Jep, ne ovat kummatkin minun.. Hahaa! Kassien sisältö jääköön vielä salaisuudeksi, mutta voin paljastaa että se liittyy puutarhajuhliin, jotka aion järjestää myöhemmin kesällä. Country Whiten liikkeessä on myynnissä myös mm. ihania kesäisiä vaatteita, kankaita, sisustustyynyjä, astioita jne. Myös Mailegin puput ovat niin ihanan hyväntuulisia ja kauniita. (Käyttäisin sanaa "ihku" jos se kuuluisi minun sanavarastoon. Hahaa!).

Kanta-asiakasillassa oli tarjousten ja arpajaisten lisäksi tarjolla kahvia ja herkullista raparperipiirasta ja jäimme lopulta vielä kahvikuppi kädessä tyytyväisinä illan ostoksiin ulos istumaan keskustelemaan kirjoista, lapsista ja muutenkin elämästä. Pienten lasten äideille oikein kunnon hengähdys siis!

-Såfin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti