2015/06/06

Vain yksi jäätelö päivässä?

Pyydän anteeksi otsikkoa, en keksinyt parempaa. Tarkoitus on tänään jaaritella ylipäätänsä jäätelön syömisestä. Meidän perheessä jäätelön syönti on nimittäin kasvanut räjähdysmäisesti viime viikkojen aikana. Tähän suureen kulutukseen on osallistunut ihan joka ikinen meidän perheessä. Ei sentään nyt ehkä ihan yhtä jäätelöä päivässä syödä, mutta useampia viikossa. Huomasin mm. että isi on käynyt täyttämässä salaa pakkaseen Mövenpickin suklaajäätelöä. Minulle on vieläkin epäselvää aikooko hän syödä koko paketin itse, vai jakaa sen meidän muiden kanssa. (Voit vapaasti alla olevassa kommenttiboksissa paljastaa suunnitelmasi.. Hahaa!)
Meidän lapset ovat tietenkin innoissaan tästä kesän poikkeussäännöstä herkuttelupäivään: Jäätelöä ei kesän aikana lasketa varsinaiseksi herkuksi, vaan sitä saa syödä silloin kun huvittaa (ainakin melkein). Jos itse valitsisin, lapsemme söisi vaniljajäätelöä kiltisti lusikalla kulhosta. Mutta minä en saa valita. Lapset valitsevat melkein poikkeuksetta itse mehujään pakastealtaasta. Tietenkin sen kaikista valuvimman, tahmaisimman ja voimakkaasti värjäävän yksilön. Huoh! Tästä inspiroituneena olen tänä kesänä päättänyt kokeillä muutamia mehujääreseptejä meidän kotikeittiössä. Niistä saatte kuulla pian lisää..

Mitä jäätelöä teillä syödään kaikista mieluiten?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Juurikin tultiin lähikaupasta ja matkalla mutusteltiin tuommoiset "vesimeloni" jädet (ei ollut kyllä melonia nähnytkään). Onhan se jäätelö nyt hyvää :D kerran täälä eletään, ei se oo niin vakavaa ;) Lisätään nyt vielä että kun muuten elää normaalin terveellisesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin on! :) Lisää mehujäätä napaan siis.. hih!! :D

   Poista
 2. Hei, kyllä jätski päivässä kesälomalla on ihan ok mun mielestä :) mehujätskihän on melkeen sama kuin lasi mehua :D hih ;) itse valitsisin mieluiten mahdollisimman suklaisen överiversion , siinä koitan vähän skarpata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa.. Hyvä, että muutkin on samalla linjalla! :D Jäätelö on kyllä niin hyvää - etenkin kesällä!

   Poista