2015/08/24

Grrrr... 4-vuotisjuhlat

Sokka irti! Me vietimme toissapäivänä aivan erinomaisen hauskat monsterijuhlat meidän esikoisen 4-vuotispäivän kunniaksi. Valmistelimme juhlia useampana päivänä samalla viikolla ja päätimme olla stressaamatta - tiedätte silleen pikkuhiljaa. Silti meidän kuopus oli ilman vaippaa ja meidän isi oli vielä suihkussa kun ensimmäiset vieraat saapuivat. Olisikohan johtunut siitä, että päätin viime tipassa, juuri juhlia edeltävänä iltana, käydä Ikeasta hankkimassa säilytyslaatikot, järjestää kaikki lasten lelut uusiksi, vaihtaa vähän sisustusta, käydä läpi kaikki meidän kengät jne.?! Niin tyypillistä! Hahaaa.. 
Meille luvattiin aurinkoista ja lämmintä säätä ja sehän oli sitten selvä, että nämä juhlat vietettäisi ulkona. Vaikka juhlien teemana oli "kirpeät monsterijuhlat", juhlien keskipisteessä oli (synttärisankarin lisäksi) pomppulinna. Kyllä, POMPPULINNA! Siellä lapset riehuivat ja  pomppivat koko illan. Saimme välillä jopa houkutella heitä pois, jotta lähtisivät mukaan monsteri-aarrejahdille tai edes syömään tarjolla olevia herkkuja. Hih.

Juhliin saivat sekä aikuiset, että lapset pukeutua naamiaisasuun jos halusivat. Meidän lapsille hankittiin juhlia varten lepakko- ja luurankopuvut, mutta ne eivät pysyneet päällä minuuttia pidempään. Onneksi monet vieraat olivat kuitenkin päättäneet pukeutua erilaisiksi hahmoiksi. Joukossa oli mm. prinsessoja, keiju, Dracula, merirosvo, haamu ja inkkari. Illan mittaan herkuttelimme synttärisankarin pyörittämillä lihapullilla, sitruunakekseillä ja kohokohtana oli jäätelöjuna, jonka "vaunut" olivat täynnä erilaisia nameja. Hauskaa, vauhdikasta, äänekästä ja ihanaa!

Kiitos kaikille pienille ja vähän isoimmillekin juhlijoille!!

-Såfin

3 kommenttia:

 1. Onnistuneen näköiset juhlat :D Niin kivoja kuvia taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä todella hauskat juhlat! :D

   Poista
 2. Ihania kuvia :) ja pomppulinna! Mäki haluun :D

  VastaaPoista