2015/08/02

Pala jotain suloisen kaunistaMeillä on pian edessä suuri projekti. Rakennamme itsellemme talon, tai oikeastaan parempi sana olisi koti. Huomaan imeväni inspiraatiota kaikkialta, rakennuksista joiden ohi ajamme, taloista joissa vierailemme ja lehdistä joita luen. Ideoita on miljoonia, eikä meillä vielä edes ole selkeätä "linjausta" minkälaista ulkokuorta tai sisustaa toivomme tulevaan kotiimme. Välillä hurahdan ihanaan huvilatunnelmaan, kotoisaan mökkiin, moderniin muotoiluun tai ihan skandinaavisen luonnonläheiseen sisustukseen. Kun aloittaa jotain ihan puhtaalta pöydältä on miltei liikaa valinnanvaraa..


Viimeksi tällä viikolla saimme vierailla paikassa, jossa oli kauniin idyllistä - talossa jonka tunnelman haluaisi purkittaa ja viedä omaan kotiinsa. Olimme vieraina kauniissa pienessä huvilassa Kemiössä ja  siellä söimme hyvin, nautimme tunnelmasta, paikallisista mustikoista ja metsämansikoista ja katselimme välillä myrskyävää ja välillä auringosta kimaltelevaa merta. Harmonia. Pala jotain suloisen kaunista.

Mihin sisustustyyliin sinä olet hurahtanut?

-Såfin 

2 kommenttia:

 1. Voi uskon että valinnanvaikeus on suuri! Niin paljon kaikkea ihanaa <3
  Mä itse oon hurahtanut maalaisromantiikan ja skandinaavisen sisustuksen välimaastoon :) sopivasti kaikkea <3

  Kiva alkaa seuraamaan teidän rakennus- ja suunnittelupuuhia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa kuulla, että joku muukin suosii useampaa sisustustyyliä.. <3 Ehkä sopiva sekoitus mieluisia tavaroita tuo juuri sitä oman kodin tunnetta!! :)

   Poista