2015/08/03

Häähumua ja Dollarikakku

Vietimme viikonloppua aikuisten kesken oikein iloisissa hääjuhlatunnelmissa Långvikissa. Päätimme ottaa ilon irti ja kuten monet muutkin vieraat niin jäimme myös me yöksi hotelliin. Saimme näin nauttia ihan täysmittaisesta illasta ja vielä nukkua oikein hyvät yöunet myöhään jatkuneen illan päätteeksi. (Lupasinhan minä jo aiemmin, että meidän viimeiseen lomaviikkoon kuuluu myös juhlimista yön pikkutunneille asti.) Långvik on aivan ihana paikka nimenomaan hääjuhlille ja näkymät merelle, isot terassit ja suuret juhlasalit olivat juuri sopivat näihin häihin.

Hääpari oli toivonut lahjaksi rahaa heidän tulevaa häämatkaa varten. Toive otettiin huomioon mutta päädyimme ystäviemme kanssa antamaan rahalahjamme hieman erilaisessa muodossa. Lopulta syntyikin sitten Dollarikakku ja toivomme, ettei hääparilla mene ikä ja terveys kakun minikuminauhojen "purkamisessa". Hihii.. 

Onnea vielä hääparille ja kiitokset hauskoista juhlista!

-Såfin

PS. Ihastuimme niin Långvikin käyttämiin peittoihin ja tyynyihin, että käynnistimme pienen salapoliisityön ja etsinnässä on nyt Sirius-merkkiset petivaatteet. Väittäisin, että minulle riittäisi lyhyemmätkin yöunet, jos vain saisin nukkua ne untuvapeiton alla! Hahaa..

2 kommenttia:

  1. Hei huippu keksintö tuo dollarikakku :D
    Hienoja kuvia!

    VastaaPoista
  2. Pakko oli googlata dollarikakku, kun siitä mainitsit blogissani. Googlaus johti tänne. Todellakin hauska idea ja kauniit kuvat!

    VastaaPoista