2015/08/17

Kun pojat saivat päättää

Olisi ollut tarjolla Lasten festaria ja vaikka mitä muuta jännää tekemistä sunnuntaille mutta voitte vain arvata mitä meidän pojat halusivat tehdä. Noh, tietenkin käydä Malmin Lentokentällä katsomassa International Airshowta! Hahaaa.. Meidän kuopus keskeyttää hiekkalaatikkoleikit vain kahden asian takia, toinen on jäätelö ja toinen on ylitseajavat lentokoneet. Hän rakastaa kaikkia moottoriajoneuvoja. Niiden ääntä ja liikettä pitää matkia mahdollisimman todenmukaisesti. Lentokoneilla, autoilla ja veneillä on nähkääs kaikilla hieman erilaisen pörinät.. 


Olimme paikalla ensimmäisten joukossa (intoa pinkeänä heti aamusta tietty!). Tämä oli ensimmäinen kerta kun olimme ihan paikan päällä katselemassa Malmin lentokentän pienkone-esityksiä. Aiemmin olemme käyneet ihailemassa parkissa olevia koneita ja satunnaisia lentoja tavallisena arki-iltana. Kentällä oli eilen tietenkin myös paljon muuta nähtävää kuin lentoesitykset. Siellä oli myyntikojuja, musiikkiesitykisä, sirkuslaitteita sopivassa teemassa ja sitten tietenkin näyttelykoneita joihin sai kiivetä sisään.

Yllätyin iloisesti tapahtuman rennosta meiningistä, ihmiset olivat yksinkertaisesti levittäneet vilttinsä nurmelle ja söivät eiväitä ja nauttivat tapahtumasta. Erityisen vaikutelman teki Air Banditin suihkukone-esitys, jossa kolme konetta tekivät aivan mahtavia kuvioita taivaalle. Niin hurjalta näytti, että minun silmät meni kiinni aika ajoin. Pojat katselivat showta suut auki.. Wooow!! 

Onko jonkun muun pikkuinen myös erityisen kiinostunut lentokoneista?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Olipa hauskan näköinen tapahtuma :) Ja varmasti just poikien mieleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Mä taas fiilistelin eniten juuri poikien innostuneita ilmeitä! :)

   Poista
 2. Hienoja kuvia :) Meillä ollaan erityisen kiinnostuneita lentsikat leffan Dusty:sta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :).. Voit ehkä arvata mikä lippis meidän esikoisella on päässä!? Juuri tuo oranssi Dusty lentokonelippis! Hihiii..

   Poista