2015/08/30

No nyt meilläkin on sellainen..

Jokaisen naapurin pihalta löytyy tällainen. Pieniä, suuria, eri muotoisia ja erivärisiä. Ja jos kaikilla muilla on, niin eikö mekin sitten voitaisi hankkia sellainen? Puhun tietysti trampoliinista, joka kulkee myös tuttavallisemmin nimellä "trampa". Meidän perheessä mitään ei voi tehdä vähän sinne päin. Jos grillataan, meillä grillataan kunnolla. Jos lähdetään pyöräilemään, pyöräillään sitten koko päivä. Sama kävi kun mietimme trampoliinin hankkimista. Me ostimme juuri niin iiison trampoliinin kuin meidän pihaan suinkaan vain mahtui. Hahaa..

Ja voin näin jälkikäteen kertoa, että se oli jokaisen sentin arvoinen. Se ei ole kaunis tai siro, mutta voitte vain arvata kuinka iloisia pojat olivat tästä härpäkkeestä. Ja vanhempinakin olemme tietysti tyytyväisiä kun pojat käyttävät suurimman osan energiastaan juoksemalla ympyrää trampoliinissa. He heittelevät siellä palloja toisilleen ja meidän esikoinen osaa jo tehdä jonkun verran hyppytemppuja, joita hän on treenannut kesällä meidän mökkitrampoliinilla. Meidän trampoliinin ympärillä on tietenkin turvaverkko, sillä meidän kaksi Kamikaze-veijaria olisi ilman sitä niskat nurin. Olemme myös tilanneet trampoliiniin kiinnitettävät portaat, jottei tarvitsisi kauhistella heidän alastuloa jakkaran kautta.

Jep. Nyt siis pomp-pomp-pomppimaan!!

-Såfin

PS. "Äiti, saahan trampoliinilla painia? Kun sehän ei ole OIKEATA painia vaan trampoliini-painia.."

4 kommenttia:

 1. Trampat on kyllä niin kivoja :) Meillä on ollut trampoliini 6vuotta ja lapsilla ei merkkiäkään kyllästymisestä :D todellakin jokaisen sentin väärti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin on. Väsyneen äitin pelastaja :D.. Hyvä kuulla, että innostus johonkin voi lapsilla säilyä jopa useita vuosia! Jess!

   Poista
 2. On se tramppa kyllä ihan must :D Meille ei ihan jätti versiota mahtunut pihaan kun on niin vähän tasaista aluetta. Mutta isohan tuo astetta pienempikin on, ja kyllä on pompittu, lapset ja aikuiset ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nyt en muutaman päivän "koekäytön" jälkeen ymmärrä miten koskaan ollaan pärjätty ilman sitä. Hihii. :) Minun pitää vielä päästä itse pomppimaan. Nyt se on ollut vain pojilla käytössä, mutta kyllä mä vielä kerkeän...

   Poista