2015/08/04

Elokuun täyskäännös

Meidän pitkän kesäloman jälkeen on jotenkin helppo tehdä päätös muuttaa suuntaa. Tai noh, tarkentaa suuntaa. Elokuu on siis minun hyvinvointikuukausi, zen-kuukausi, kuukausi kun teen vähän parempia valintoja. Kesän jälkeen tälle on tarve. On aika aloittaa vieroitus pois herkuista, jälkiruuista, extempore jäätelöistä ja saunajuomista. Palata takaisin ruotuun. Hyvitellä. Pyytää itseltään anteeksi. Tuntuu jotenkin helpottavalta tehdä julkinen lupaus tästä asiasta. Tiedän, että sitoudun siihen hieman paremmin kun lupaus ei pelkästään ole pään sisälläni. 


Elokuussa olen sitoutunut syömään (hyper)terveellisesti, välttää piilosokereita, käyttämään normaalia enemmän kasviksia ja syödä mahdollisimman puhtaita raaka-aineita. Olen sitoutunu treenaamaan viisi kertaa viikossa ja tekemään jopa muutaman rentoutusharjoituksen viikossa. Tätä olen luvannut jatkaa syyskuun alkuun asti, jolloin aion palata taas tavalliseen arkirytmiin. Silloin riittää muutama treenikerta vähemmän ja herkutella saa, mutta vain viikonloppuisin. Sama varma arkirytmi jota noudatimme ennen kesälomamme alkua. Mutta nyt, nyt pitää tsempata vähän ekstraa! 

Onko joku muu myös päättänyt hyvitellä kesän "syntejä"? 

-Såfin

PS. Eilinen päivä meni ihanan energisesti, vihersmoothiella, katkarapu-yrttisalaatilla ja avocadoluomuleivällä, tunnin juoksulenkillä ja venyttelyt päälle. Vielä ainakin illalla hymyilytti.

PPS. Sori, että poikkesin tämän blogin varsinaisesta aiheesta. Tämä ei ole, eikä tule olemaan mikään treeniblogi. Jatkossa taas niitä mamma-löpinöitä. Hihii..

6 kommenttia:

 1. Haha, samoilla fiiliksellä mennään tääläkin :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Ollaan sitten samalla polulla! Tsemppiä sinne! :)

   Poista
 2. Mä alotan joka maanantai ;D Vaikka tänä kesänä en oo lipsunut liikkunnan suhteen hirveen paljoa, mutta kyllä sokeri koukussa taas ollaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. Maanantaista on aina hyvä aloittaa :) Minulla on myös ollut suurempi ongelma sokerin kanssa. Liikuntaa tulee harrastettua ihan sen tuomasta ilosta, mutta toinen tarina on sitten vastustella ihania kesäherkkuja..

   Poista
 3. En lupaa treenata yhtään enempää kuin heinäkuussa, mutta jonkinlainen arkeen ja normaalirytmiin palaaminen on täälläkin käynnissä. Säännöllinen syöminen ja riittävä lepo jotta jaksaa tätä oravanpyörää. Rentoutumisharjoitukset kuulostaa hyvältä. Kerro ihmeessä niistä enemmänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että aika monessa osoitteessa on käynnissä samanlainen projekti! Tsemppiä siihen arkirytmin siirtymiseen teille! :) Rentoutumisharjoituksista kerron mielellään lisää, kun olen päässyt niihin kunnolla sisään <3

   Poista