2015/08/14

Puistojoogaileva mamma

Jos minulla olisi vähän omaa aikaa, mitä tekisin? Noh, nappaisin ehdottomasti joogamattoni ja suuntaisin puistojoogaan.. Ööööh?? Eilen tein siis jotain mitä en koskaan aiemmin ollut tehnyt, kävin puistojoogassa yhdessä siskoni kanssa, tai tarkemmin BodyBalance-tunnilla. Joogataipaleeni ei ole kovin kummoinen. Olen aiemmin käynyt hihittelemässä "Darth Vader" jooga-hengitykselle ehkä yhteensä seitsemällä tunnilla ja viimeaikoina olen kotona harjoitellut rentoutumista ja läsnäoloa joogalla lähinnä nettiopastuksen avulla. Olen ilmeisesti tykästynyt tähän joogahömpötykseen, sillä olin aamusta lähtien todella innoissani menossa ulos puistoon Fressin järjestämään ilmaiseen puistojumppaan!

Joogamattojen päällä oli meidän lisäksi ainakin toistakymmentä miestä ja naista, eri ikäisiä, kokoisia, kokeneita ja sitten me vähemmän kokeneet. Rohkeina olimme ihan ensimmäisessä rivissä valmiina testaamaan meidän joogataitoja. Lopputulema on se, että olen aivan myyty. Koin ensimmäistä kertaa joogan parissa sellaisen täydellisen rentoutumisen. Unohdin hetkeksi kotona odottavat pyykkivuoret ja siivousta vailla olevat keittiökaapit. Hengitin ja tunsin auringon kasvoillani, olin läsnä. En kuitenkaan halua antaa väärää kuvaa. Mitään kaunista katseltavaa se ei ollut. Liikeradat ja tasapaino ei tietenkään voi heti alusta lähtien olla täydelliset, mutta yritys oli kova. Hihii.. 

Onko joku muu testannut (ja ehkä hurahtanut) joogaan?

-Såfin

PS. Haluatko sinäkin kokeilla puistojumppaa? Fressi järjestää ilmaisia puistojumppia ympäri Suomea vielä muutaman viikon ajan.

4 kommenttia:

 1. En ole koskaan kokeillut joogaa, tekis varmaan ihan hyvää kun en osaa oikein rentoutua..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! Mulla on vähän sama juttu, en ole kovin hyvä rentoutumaan ja aivot käy vähän ylikierroksilla kokoajan! Jooga toimii ainakin minulla ;D

   Poista
 2. En ole koskaan kokeillut mutta kyllä pitäisi! kuulostaa ja näyttää mukavalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä kokeilla! Oli ehdottomasti sellainen koukuttava kokemus! Tahtoo heti päästä uudestaan :)

   Poista