2015/08/06

Meidän pieni varas rannalla!

Oli aurinkoinen hetki joitain päiviä sitten ja perheemme oli viettämässä iltaa Kuusijärven rannalla. Meidän 3- ja 1-vuotiaat juoksivat edes takaisin veteen ja pyörähtivät hiekassa, uudelleen ja uudelleen ja uudelleen. Tällä kertaa olimme juuri se perhe joka ärsytti kaikkien muiden auringonottajien rauhaa. Juuri vastoin sitä mitä 10 vuotta sitten olin päättänyt, en kieltänyt lapsiani nauramasta äänekkäästi, en pyytänyt heitä istumaan aloillaan, enkä käskenyt heitä käyttäytymään siistimmin vedessä. Eikä harmita tai nolostuta, sillä (ainakin minusta) hiekkarannalla peuhaavat lapset ovat jotain aivan ihanaa katseltavaa. Siinä touhussa nyt sitten jotenkin pääsi käymään, jotain mitä emme ihan suunnitelleet..

Oli liian hiljaista ja käännyn katsomaan mitä meidän nuorimmainen puuhailee selkäni takana. Meidän villi pieni varas on napannut itselleen minun avatun Cokistölkin ja nautiskelee siitä pieniä kulauksia hassusti ilmeillen. Meidän pieni suloinen varas! Ja se siitä.. hän on nyt mennyttä miestä. Tämän jälkeen hänelle ei enää kelpaa maito tai vesi vain ainoastaan Cokis! Ja jos haluatte päästä hänen voitonriemukkaaseen tunnelmaan voitte yrittää ottaa saman ilmeen kuin hän tuossa kuvassa Cokismaistelun jälkeen. Hohooo..

-Såfin

PS. Tiedän kyllä, ettei lapsille saa juottaa limuja, eikä varsinkaan keinomakeutettuja versioita niistä.. Ounou!!

8 kommenttia:

 1. Voi kun tietäisit mitä kaikkea meiän muksut on maistaneet :D yleensä kyllä päätyy siihen irvistykseen ja sanontaan Hyiiii. Kerran oli kuuma päivä ja meillä ei ollut muuta sillä hetkessä matkassa kuin vichyä. Koitin juottaa sitä kolmeveelle ja ei tehnyt kauppaansa. Silloin olisin toivonut hänen sitä juovan. Mutta ei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa.. Niin tyypillistä!! :) Meidän pojat tykkäävät onneksi vichystä, joten yleensä saan itse otettua vain sen ensimmäisen kulauksen ja loput menee sitten parempiin suihin!

   Poista
 2. Ja tarkennuksena vielä, että pahin mitä tuo poika on maistanut, on kissan oksennus kun kissa oli syöny raakaa lihaa. Hrr... puistattaa vieläkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä vie kyllä voiton kotiin! Kaikkea ne keksii.. Hihii.. :)

   Poista
 3. Ihania murusia ja mahtavaa kesäfiilistä!

  VastaaPoista