2015/09/21

Hoopoe-viitta lapselle

Nyt kyllä Mainio vei syksyn pisteet kotiin vuodenajan tyylikkäimmästä college-ponchosta. Apua! Niin hyväntuulinen, ihana ja hauska lasten asuste - että oksat pois.. tai voisiko jopa sanoa että oksalle?! Nimittäin kun tämän ponchon nappaa päälle, muuttuu kuulemma eritysen vaaralliseksi linnuksi. Se liitelee ja kaartelee maailman yläpuolella eikä se pelkää mitään. Paitsi ehkä vettä. Jos tämä lintu joutuu veteen, hän taistelee itsensä vapaaksi ja kuivattaa itsensä auringossa. Tämä lintu ääntelee voimakkaasti ja pelottelee kaikkia muita lintuja sen isoilla siivillä. Tämä lintu lentää yhtä nopeasti kuin salama ja osaa piiloutua varjoihin..

Mutta tätä lintua on turha pyytää syömään. Se syö hiiriä takapihalla eikä osaa käyttää haarukkaa tai veistä. Tälle linnulle on myös turha pukea sukkia - onhan se selvää, sillä eihän oikeat linnut käytä sukkia, niistä tulisi vain kynnet läpi. (Tietenkin!!) Ja kun lopulta löytää tämän ihanan "höyhenvuoren" olohuoneen lattialta pitkän leikin jälkeen, ei voi olla ihan varma mikä sen alta kuoritui. Hihii..

Mitäs pidätte Mainion uusista kuoseista?

-Såfin

2 kommenttia:

  1. En ole törmännyt ennen tätä, mutta pakko käydä kurkkaamassa mitä tältä lastenvaatemerkiltä löytyy! :D Ihan huippu tää viitta. Esikoisen syntymän jälkeen oon ensimmäistä kertaa kunnolla selannut eri lastenvaatemerkkejä ja niitähän on vaikka kuinka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mainiolla on ihania vaatteita ja joskus äiditkin voi tehdä sieltä hauskoja löytöjä! :D Eli ei muuta kuin tervetuloa vaan eksymään ihanien lastevaatteiden viidakkoon, sieltä ei kyllä helposti löydä pois :)

      Poista